Yogavandring längs Roslagsleden

Roslagen är fantastiskt! Upplev naturen tillsammans med oss på Studio Karma.
Följ med på en av våra yogavandringar!

Vi vandrar längs Roslagsleden och upplever hav och sjö, berg, skog och vägar.
Vi stannar för yoga på utvalda platser. Du tar med dig det du vill äta till lunch. Fika/snacks ingår. 

Vi har en vandring kvar i sommar!

8 augusti - Penningby till Bergshamra

Lördag den 8 augusti utgår vi från det vackra, spännande Penningby Slott och vandrar söderut. Vi går på vägar och stigar, längs åkrar och djupt in i skogar. Vi börjar och avslutar med yoga och äter lunch längs vägen.

Stäckan är cirka 9 km. Pris: 500 kr.

Hur går en yogavandring till?

Du som anmält dig får en bekräftelse och sedan mer information ett par dagar innan vandringen. Du får veta vad du ska ha med dig och var vi samlas.

I priset för yogavandringen ingår guidad vandring, karta, yoga, lån av yogamatta och fika/snacks. Vi planerar transporter och logistik, du behöver inte göra mer än att packa en macka eller vad du vill äta till lunch och ta dig till samlingsplatsen.

Logistiken med transporter löser vi olika beroende på vilken av sträckorna det gäller och antal deltagare. Vi ser till att vi har bilar eller annan transport väntande där vi kommer i mål. Om du inte har bil eller möjlighet att ta dig till samlingsplatsen kan vi kanske hjälpa till!

Du behöver kläder efter väder, men inte några speciella vandringskläder. Det går bra med vanliga gymnastikskor, gärna med lite grövre sula så att du får ett bra grepp.

Vi vandrar tillsammans och håller ihop gruppen, vi väntar in varandra. Delar av vandringen kan komma att ske i tystnad som en meditationsövning.

Yogan längs vägen sker på platser som vi valt ut i förväg. Om det är möjligt placerar vi ut yogamattor så att de finns där när vi kommer. Om det inte är möjligt bär vi med oss yogamattor. Du behöver inte ta med en egen yogamatta. Yogan är dels en mjukare yinyoga (yinyoga) där vi stannar en längre stund i positionerna, dels en mer dynamisk Vinyasa-yoga (vinyasa). Yogan passar alla, både dig som är en van yogi och dig som aldrig yogat tidigare.

Läs mer om Roslagsleden och de olika etapperna genom att klicka här.

Vad kostar en yogavandring

Priset är 500 kronor. I priset ingår karta, guidad vandring, 2 yogaklasser, lån av yogamatta, snacks/fika och logistikplanering.
Du som har Karmakortet (årskort) får 10 procent rabatt. Uppge rabattkoden KARMAKORT när du bokar.

Anmälan

Du kan anmäla dig via e-post till yoga@studiokarma.se eller direkt i vårt ordinarie bokningssystem. Klicka dig fram till aktuell vecka och den vandring du vill vara med på. Skapa ditt konto och betala med swish, faktura eller kort. Klicka här för att komma till bokningssystemet.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Maila oss på yoga@studiokarma.se eller klicka här.

Yogavandring Roslagsleden