Yogavandring längs Roslagsleden

Roslagen är fantastiskt! Upplev naturen tillsammans med oss på Studio Karma.
Följ med på en av våra yogavandringar!

Vi vandrar längs Roslagsleden och upplever hav och sjö, berg, skog och vägar.
Vi stannar för yoga på utvalda platser. Du tar med dig det du vill äta till lunch. Fika/snacks ingår. På vandringen Älmsta - Råda sjö äter vi lunchen på Edblads restaurang. 

13 juni - Älmsta till Råda sjö

Lördag den 13 juni vandrar vi från Älmsta längs Väddö kanal. När vi kommer till Gåsvik viker vi av från leden en liten stund och går till Edblads fina butik, outlet och restaurang. Här yogar vi tillsammans, vi äter lunch från restaurangen och det finns även tid att kika lite i butiken innan vi går vidare. Så småningom kommer vi fram till Råda sjö där vi gör ett kortare yogapass tillsammans innan vi avslutar. Sträckan är cirka 16 km. Pris: 650 kr

 27 juni - Bergshamra till Vira Bruk

Lördag den 27 juni utgår vi från Bergshamra och vandrar på vackra stigar söderut till Vira bruk. Vi stannar längs vägen för yoga och äter vår medhavda matsäck. När vi kommer fram till Vira Bruk kan du om du vill besöka Smidesbutiken eller kaffestugan. Sträckan är cirka 12 km. Pris: 500 kr

18 juli - Roslagsbro till Norrtälje

Lördag den 18 juli startar vi från Roslagsbro och vandrar ner mot Norrtälje. Längs vägen viker vi av till Porshanken för yoga och medhavd lunch. Vi fortsätter sedan längs vackra stigar hela vägen till Norrtälje. Sträckan är cirka 14 km. Pris: 500 kr.

8 augusti - Penningby till Bergshamra

Lördag den 8 augusti utgår vi från det vackra, spännande Penningby Slott och vandrar söderut. Vi går på vägar och stigar, längs åkrar och djupt in i skogar. Vi stannar för yoga och lunch längs vägen och avslutar med en kortare yoga vid Kvarngården i Bergshamra. Stäckan är cirka 9 km. Pris: 500 kr.

Hur går en yogavandring till?

När du anmält dig får du en packlista och närmare instruktioner om samlingsplats och hur det går till på just den vandring du anmält dig till.

I priset för yogavandringen ingår guidad vandring, karta, yoga, lån av yogamatta och fika/snacks. Vi planerar transporter och logistik, du behöver inte göra mer än att packa en macka eller vad du vill äta till lunch och ta dig till samlingsplatsen. När du vandrar Älmsta till Råda ingår lunchen på Edblads i priset.

Logistiken med transporter löser vi olika beroende på vilken av sträckorna det gäller och antal deltagare. Vi utgår från att vi har bilar eller annan transport väntande där vi kommer i mål.

Du behöver kläder efter väder, men inte några speciella vandringskläder. Det går bra med vanliga gymnastikskor, gärna med lite grövre sula så att du får ett bra grepp.

Vi vandrar tillsammans och håller ihop gruppen, vi väntar in varandra. Delar av vandringen kan komma att ske i tystnad som en meditationsövning.

Yogan längs vägen sker på platser som vi valt ut i förväg. Om det är möjligt placerar vi ut yogamattor så att de finns där när vi kommer. Om det inte är möjligt bär vi med oss yogamattor. Yogan är dels en mjukare yinyoga (yinyoga) där vi stannar en längre stund i positionerna, dels en mer dynamisk Vinyasa-yoga (vinyasa). Yogan passar alla, både dig som är en van yogi och dig som aldrig yogat tidigare.

Läs mer om Roslagsleden och de olika etapperna genom att klicka här.

Vad kostar en yogavandring

Priset är 500 - 650 kronor. I priset ingår karta, guidad vandring, 2 yogaklasser, lån av yogamatta, snacks/fika och logistikplanering. I vandringen Älmsta - Råda ingår även lunchen på Edblads.
Du som har Karmakortet (årskort) får 10 procent rabatt. Uppge rabattkoden KARMAKORT när du bokar.

Anmälan

Du kan anmäla dig via e-post till yoga@studiokarma.se eller direkt i vårt ordinarie bokningssystem. Klicka dig fram till aktuell vecka och den vandring du vill vara med på. Skapa ditt konto och betala med swish, faktura eller kort. Klicka här för att komma till bokningssystemet.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Maila oss på yoga@studiokarma.se eller klicka här.

Yogavandring Roslagsleden