Vandring och yoga i Roslagen

YOGAVANDRING LÄNGS ROSLAGSLEDEN

Roslagen är fantastiskt! Upplev naturen tillsammans med oss på Studio Karma. Följ med på en av våra yogavandringar! Vi vandrar längs Roslagsleden och upplever hav och sjö, berg, skog och vägar.
Vi stannar för yoga på utvalda platser.

Vi har genomfört yogavandringar längs olika sträckor på Roslagsleden i flera år. I år har vi valt ut fyra av våra favoriter! Du tar med dig det du vill äta till lunch. Fika/snacks ingår. 

Kommande vandringar

Lördag den 10 juni – Från Älmsta till Råda sjö.

Lördag den 1 juli – Från Bergshamra till Vira Bruk

Lördag den 22 juli – Från Roslagsbro till Färsna

Lördag den 12 augusti – Från Penningby slott till Bergshamra

Hur går det till?

Du som anmält dig får en bekräftelse och sedan mer information ett par dagar innan vandringen. Du får veta vad du ska ha med dig och var vi samlas.

I priset för yogavandringen ingår guidad vandring, karta, yoga, lån av yogamatta och fika/snacks. Vi planerar transporter och logistik, du behöver inte göra mer än att packa en macka eller vad du vill äta till lunch och ta dig till samlingsplatsen.

Logistiken med transporter löser vi olika beroende på vilken av sträckorna det gäller och antal deltagare. Vi ser till att vi har bilar eller annan transport väntande där vi kommer i mål. Om du inte har bil eller möjlighet att ta dig till samlingsplatsen kan vi kanske hjälpa till!

Du behöver kläder efter väder, men inte några speciella vandringskläder. Det går bra med vanliga gymnastikskor, gärna med lite grövre sula så att du får ett bra grepp.

Vi vandrar tillsammans och håller ihop gruppen, vi väntar in varandra. Delar av vandringen kan komma att ske i tystnad som en meditationsövning.

Yogan längs vägen sker på platser som vi valt ut i förväg. Om det är möjligt placerar vi ut yogamattor så att de finns där när vi kommer. Om det inte är möjligt bär vi med oss yogamattor. Du behöver inte ta med en egen yogamatta. Yogan är dels en mjukare yinyoga där vi stannar en längre stund i positionerna, dels en mer dynamisk Vinyasa-yoga. Yogan passar alla, både dig som är en van yogi och dig som aldrig yogat tidigare.

Läs mer om Roslagsleden och de olika etapperna genom att klicka här.

Vad kostar det?

Priset är 650 kronor per person. I priset ingår karta, guidad vandring, 2 yogaklasser, lån av yogamatta, snacks/fika och logistikplanering.
Du som har Karmakortet (årskort) får 10 procent rabatt. Uppge rabattkoden KARMAKORT när du bokar.

Tänk om det regnar!

Det händer att det regnar, och lite regn klarar vi av med bra kläder. Om det förespås mer regn, så att det inte känns mysigt att vandra och yoga, kan vi byta datum. Du blir i så fall informerad om detta via mail. Om vandringen ställs in helt får du dina pengar tillbaka eller erbjuds plats på en annan vandring.

Yogavandra i Indien

I januari 2024 reser vi till Indien och delstaten Kerala för att yogavandra igen. Exakta datum och pris publiceras så snart det är klart. Om du vill veta mer om hur en sådan resa går till kan du gärna klicka på länken här nedanför och se en reseberättelse från resan i november 2022.