VACKER YogaBUTIK MED HÅLLBART SORTIMENT

SORTIMENT I BUTIKEN

Vi fyller vår lilla yogabutik med saker som vi tycker om, med sånt vi behöver och med det som är hållbart och vänligt. Nästan alla varor i butiken finns också att köpa i vår webbshop. Utbudet i butiken varierar med säsong och med vad vi köper in. Vi har ett fast sortiment med yogamattor, te, choklad och lotuslyktor. Andra saker kommer och går! Saknar du något får du gärna säga till så kanske vi kan köpa in det.

YOGATILLBEHÖR

Vi har yogamattor, bolster, yogablock, bälten, yogahanddukar och annat som du kan behöva till din yogapraktik. Mycket av det vi säljer kommer från Yogiraj, men vi har även några andra märken. Vår storsäljare är ögonkuddar i mjuka färger fyllda med lavendel.

TE OCH CHOKLAD

Förutom ett stort sortiment av Pukka-te säljer vi vårt eget miljöcertifierade yogi-te. Det är fyllt av kryddor som kanel, kardemumma och svartpeppar är det mångas favorit. Det är också ett av de teer vi bjuder på i vår lounge före och efter yogaklasserna. Vi har faktiskt 42 olika sorters te i butiken!

RÖKELSER OCH ETERISKA OLJOR

Vi säljer eteriska oljor utan tillsatser att användas i aromalampor eller att blanda med annan olja och använda till huden eller i badet. Vår egen favorit just nu är pelargon! Du känner den troligen så snart du kommer in i butiken.

Vi har också ett stort sortiment med rökelser, både klassisk nag champa och mer ovanliga sorter. Vi vet att några föredrar de tyngre klassiska dofterna, medan andra vill ha lättare rökelser med en aning av lavendel eller mynta.

HUDVÅRD OCH KROPPSVÅRD

Vi har ett mindre sortiment med massageoljor, med och utan doft, mjukgörande salvor från Lendelunden och en del annat som får dig och din hud att må bra.

INREDNING OCH PRESENTER

Vad vore en yogastudio utan lotuslyktor? Hos oss kan du köpa dem  i många olika färger. Hos oss hittar du också drömfångare och andra inredningsdetaljer, vi har vackra halsband och armband, örhängen och en massa andra vackra och fina saker.

STENAR OCH KRISTALLER

Vi är återförsäljare åt Kristallrummet och har ett sortiment med vanliga och ovanliga stenar och kristaller.

PRESENTKORT

Våra presentkort kan köpas i valfri valör och de gäller i ett och ett halvt år! Presentkorten gäller på yoga och i butiken.

ÖPPETTIDER

Måndag stängt
Tisdag 10.00-18.00
Onsdag 10.00-18.00
Torsdag 10.00-18.00
Fredag 10-15
Lördag 10-15
Söndag stängt

Yogabutiken är dessutom öppen tjugo minuter innan yogaklasser, du hittar tiderna på schemat. 

Yogabutik yogatillbehör hälsokost kort och priser