Workshop: Yoga för stela

Har du någonsin tänkt tanken att du skulle vilja prova yoga? Men att du känner dig för stel för att ens prova? Då är du en av många. Därför är du nu varmt välkommen till Studio Karma för denna workshop “Yoga för stela”.

Kvällen innehåller styrkeövningar för hela kroppen samt rörelser för att motverka stelhet i rygg och nacke. Yogans positioner hjälper oss att hitta balansen mellan styrka och smidighet – att stärka muskler och att sträcka ut. Yogaformen är dynamisk och fysisk. Vi tränar även vår uthållighet, både fysiskt och mentalt med hjälp av andningen. Det kan vara minst lika utmanande att vara mentalt närvarande på yogamattan som att våga sig på några svåra yogapositioner.

Yoga handlar om att träna upp styrka, inifrån och ut – vi arbetar med både stora synliga muskelgrupper samt även de mindre, inre musklerna som inte syns, men som känns – och som påverkar hela vår hållning.

Du som är nyfiken är välkommen. Tanken är just att avdramatisera själva yogandet, samt göra massor av nyttiga övningar för kroppen som man kan göra hemma själv. Eller, kanske våga testa på en vanlig yogaklass…

 

Information

När? Fredag 27 januari klockan 17.00-19.00. (Även 24 februari samma tid!)
Pris? 300 kronor. Ta med en vän och gå två för 500 kronor. Inkluderar lån av yogamatta.
Workshopen ingår för dig som har YogaMera: Men anmälan krävs nedan.

Villkor: Din plats är bokad först när du betalt. Anmälan är bindande men inte personlig.
Lärare: Linn Edenroth Oké

Boka här