Workshop: Yoga för Golfare

Förbered kroppen och sinnet inför årets golfsäsong med yoga.

Många golfare begränsar sin kapacitet genom bristande rörlighet och fokus. Yoga stärker kroppen, ökar din rörlighet, förbättrar din hållning, tränar ditt mentala fokus och ökar din kroppsmedvetenhet. Då golf till stor del består av mentala prövningar (mitt i allt det roliga) så ökas stresspåslagen och du kan med yoga få verktyg till att återta kontrollen efter till exempel ett dåligt slag.

Poängen är inte att du ska slå knut på dig själv i avancerade yogapositioner utan vi kommer att varva teori och praktik om andningsövningar, fysiska övningar som stärker och stretchar kropp och själ samt avslappning. Syftet är att du ska kunna spela en stabilare, bättre och roligare golf med hjälpa av yoga.

Det krävs inga förkunskaper, bara ambitionen att förbättra din rörlighet och golfprestation samt en portion nyfikenhet.

 

Angelica och Linn har tagit hjälp av golfaren och yogautövaren Ola Tornberg som arbetat som professionell golfare under 10 år och nu är tränare på Lindö golfklubb i Vallentuna för att ta fram en unik workshop för dig som vill starta golfsäsongen med mer medvetenhet.
 
Kom och upplev alla fördelar med att komplettera ditt golfande med yoga. Varmt välkommen!

Information

När? Fredag 5 maj klockan 17.00-19.30
Pris? 350 kronor per person, eller kom två för 600 kronor. Inkluderar lån av yogamatta.
Ta med: En golfklubba! Skulle du mot förmodan inte ha någon, ta med ett skaft av något slag som kan användas som en klubba. Bär mjuka kläder, vi yogar barfota.

Villkor: Din plats är bokad först när du betalt. Anmälan är bindande men inte personlig.
Lärare: Angelica Henriksson och Linn Edenroth Oké

Boka här