Prova Mindful Eating med Solveig

Det finns mycket att uppleva i en måltid när man intar den med alla sinnen!
Kom och undersök hur det du äter verkligen smakar när du äter närvarande. När du tar in färgerna och dofterna, känner strukturerna, smakerna och hur maten slutligen ”landar” i kroppen.
Genom praktiska övningar introduceras du till kroppens olika signaler för aptit, sug, fysisk hunger och mättnad. Vi övar också på förmågan att känna självmedkänsla.

Vem riktar sig Mindful Eating till?
• dig som äter snabbt, utan att känna smaken av maten, kanske medan du tittar på tv eller i mobilen.
• dig som har svårt att känna kroppens signaler för hunger eller mättnad.
• dig som älskar mat och vill uppleva ännu mer av den.
• dig som känner att mat och ätande tar väldigt mycket av din energi och tid och som vill finna en hållbar balans.
Kort sagt till alla som är intresserade av att utforska sin relation till mat, ätande och kropp och som vill äta mer närvarande och utifrån kroppens behov.

 

Information

När? 12 februari
Tid? kl 9.30 – 13.30
Pris: 595 kr, boka innan 4 februari så kostar det 495 kr. Efter retreaten bjuder Studio Karma in till kostnadsfri yoga kl 17.00 för den som vill, värde 230 kronor.
Ledare och mindfuleating-instruktör: Solveig Andersson

Lunch ingår och består av en härlig, varm och matig soppa med bröd och röror. Soppan och rörorna är veganska, laktos-, och glutenfria. Du som inte äter så i vanliga fall kommer nog bli förvånad över vad man kan åstadkomma utan de vanliga ingredienserna. Brödet kommer att finnas i två varianter, med och utan gluten och laktos. Meddela oss i din anmälan om du har behov av anpassad kost utöver detta.
Varmt välkommen!

Retreaten anordnas av Sensus, ATT ÄTA – mindfulness för kropp och knopp

Boka här