Kursstart: Gravidyoga

Yoga är ett fantastiskt redskap för att ta hand om din kropp och förbereda den inför förlossningen samt tiden som småbarnsförälder.  Genom speciellt utvalda yogaövningar bygger du på ett skonsamt sätt upp din kropp och minskar risken för rygg- och bäckenbesvär.

I yogan synkroniserar vi andningen med rörelser, lär oss avslappningsmetoder och mediterar vilket hjälper dig att fokusera på din graviditet på ett djupare plan. Dessutom ger det dig själv tid och plats för att uppleva och integrera den fantastiska process som sker i dig.

Olika discipliner inom yoga har olika riktlinjer för under vilka veckor man ska yoga. Vi rekommenderar yoga från cirka vecka 16, men det är du som avgör. Rådgör gärna med din läkare/barnmorska om du är osäker.

Det är aldrig för sent att gå på gravidyoga. Du behöver inte ha några förkunskaper av yoga för att vara med på klasserna. Mot den senare delen av graviditeten är du såklart mindre rörlig, men yogan ger dig fortfarande en paus och andningsteknikerna tillsammans med avslappningen hjälper dig hela vägen till och genom förlossningen.

Information

När? Fem torsdagar klockan 19.15-20.45 med start 12 april (med uppehåll vecka 19).
Boka tidigt-pris 1 200 kr, gäller tom en månad innan kursstart.
Ordinarie pris: 1 500 kronor.
Efter avslutad kurs kan du gå om kursen för halva ordinarie pris.
Villkor: Din plats är bokad först när du betalt. Anmälan är bindande men inte personlig.
Lärare: Erinn Magnusson

Boka här