Kursstart: Ditt 2017 – yoga, meditation och mindfulness

Hur vill du att ditt 2017 ska bli? Lugnets år? Eller glädjens, kanske förändringens år, eller vishetens? Kärlekens? Det första året på resten av ditt liv?

Det är bara vi själva som kan veta hur vi vill leva vårt liv och vad som är viktigt för oss. Ibland är det enkelt att veta vad vi vill, sätta mål och styra i en riktning. Efter en tid blir vi ofta så upptagna av att få vardagen att gå ihop att vi förlorar översikten. Vi sugs in i en oändlig ström av görande och lever på enligt gamla mönster och rutiner som gör att livet fungerar men kanske med en gnagande känsla av att något är fel,  av att vi saknar något.

“Ditt 2017” är en möjlighet att för en stund stanna upp och undersöka vad du vill välja nu och utifrån det skapa ett liv som inspirerar dig.

Under tre söndagar möts vi i meditation, samtal, övningar, yoga och tid för reflektion. Vi skapar de förutsättningar som behövs för att vi ska kunna utforska vår innersta längtan, det som verkligen är viktigt för oss. Utifrån den väljer vi du sedan din intention för det nya året och undersöker hur du kan föra in mer av det du vill ha i ditt liv, gör en plan. Kanske handlar det också om att släppa taget om något gammalt för skapa utrymme. Bara du vet.

Efter några veckor ses vi igen en fjärde gång. Då har du kommit en bit på väg och vi undersöker hur det har gått, delar med oss av framgångar, hinder och fallgropar och får ny inspiration.

Mellan kurstillfällena arbetar du med hemuppgifter (du väljer själv din grad av investering i tid och energi).

Så.. vad vill du fylla ditt 2017 med?

Anmäl dig till kursen och börja redan nu se fram emot att skapa ditt nya år.

Information

När? Söndagarna 29/1, 5/2, 12/2 samt 12/3 klockan 16.00-18.30.
Pris? Kursen kostar 995 kronor och inkluderar lån av yogamatta. Du får även två yogakuponger som gör att du kan yoga från drop in-schemat (värde 400 kronor).
Villkor: Din plats är bokad först när du betalt. Anmälan är bindande men inte personlig.
Lärare: Solveig Andersson

Boka här