Introduktionskväll på Studio Karma

  • Är du nyfiken på yoga?
  • Vill du veta vilken form som passar dig och hur man egentligen beter sig när man kommer till en yogastudio?
  • Funderar du på om man behöver vara så där vig och smidig eller är det sant att yoga verkligen passar alla?

Svarar du ja på ovan frågor är den här introduktionen precis vad du behöver. Studio Karmas grundare och ägare Angelica Henriksson introducerar dig till yogans värld under en kväll – en bra grund för att sen gå på valfria klasser på Studio Karma!

Angelica presenterar de yogaformer vi erbjuder på Studio Karma och ger dig en smak på hur en yogaklass kan gå till. Alla kan vara med, du kan sitta på stol om du vill och du som önskar en utmaning kommer att kunna prova på det. Kom ombytt i mjuka kläder, vi yogar barfota.

Tanken är att vi tillsammans ska räta ut frågetecken du kan tänkas ha och få dig att känna dig varmt välkommen till Studio Karma precis som du är!

Information

När? Välj en av onsdagarna 11/1, 18/1, 25/11 eller 1/2. Klockan 18.30-21.00
Pris? Kvällen kostar 300 kronor. Du får en kupong som ger dig en gratis drop in-klass att använda inom två veckor (värde 230 kronor). Yogamatta får du låna på plats!
Har du redan kort på Studio Karma? Då ingår kvällen i ditt kort (gäller alla kort) och du kan ta med dig en vän utan kostnad. Men ni behöver båda anmäla er nedan, uppge rabattkoden “Yogi” i kassan.
Prenumererar du på Norrtelje Tidnings och vill ta del av erbjudandet om 50 % rabatt? Uppge ditt abonnentnummer i kassan.
Hur? Kom ombytt i mjuka kläder, vi yogar barfota. Du som vill kommer kunna sitta på stol under hela kvällen!
Villkor: Anmälan är bindande men inte personlig.
Lärare: Angelica Henriksson

Boka här