Gongbad

Gongen har förmåga att ta dig till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där du kan uppleva en enhet med allt och en djup avslappning. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djup liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne.

Vi börjar med ett enkelt yogapass eller några enkla yogaövningar. Därefter får du lägga dig ner för att slappna av och njuta av de helande och läkande vibrationerna från Gongarna.
En meditation ingår oftast också, antingen före eller efter Gongbadet.

Ta gärna med en varmare tröja och ett par varma sockor. Under själva Gongbadet kommer du att ligga ner ganska länge och man kan då ofta bli lite frusen, framförallt då det vintertid kan vara lite svalt i yogasalen.
Är du känslig för starka ljud så går det bra att använda öronproppar under Gongbadet, effekten av Gongarna blir ändå densamma.

”Gongbad” har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig.

Kursinformation

När? Söndag 18 februari kl 10.00-12.00.
Pris?  350 kronor inkl matthyra. 250 kr för dig med årskortet YogaMera.
Villkor: Anmälan är bindande men inte personlig.
För vem? Alla kan deltaga – välkomna! 
Lärare: Johanna Kalén

Boka här