Föreläsning: Om hormoner och kvinnoliv – Kvinnan extra allt!

Den här föreläsningen är för kvinnor 40+ och som vet hur det känns när hormonerna stökar till det. Jag vet verkligen hur kapad man kan bli av sina hormoner och när dessutom stressen pockar på då blir allt bara ännu värre. Vi går igenom hela förklimakteriet som börjar redan runt 40, symtom, åtgärder, hormontillskott, livsstilens påverkan, menopausens besvär och allt som är bra att förstå så den här tiden kan bli så bra som möjligt.

Har du börjat med Knip-övningar ännu? Jag kan lova dig att det räcker inte med att bara knipa lite ibland när man kommer ihåg det. Du behöver lära dig rätt teknik så hela bäckenbotten alla 3 nivåer får sin träning. För att undvika ansträningsinkontinens, urinläckage, livmoderframfall, minskad känslighet vid sex och för att behålla en god hållning, slippa ryggbesvär när du åldras, är det oerhört viktigt att börja knipträna i tid. Du kanske har kissat på dig vid långvarig hosta, när du nyser eller av andra anledningar. Jag lär dig teknikerna och tar med lite härliga hjälpmedel som du kan köpa med dig hem om du vill.

Trötthet har väl de flesta av oss känt av men när det aldrig går över, då är det inte kul alls. VI går igenom vanliga orsaker till trötthet och utmattning hos kvinnor. Det kan vara sköldkörteln som krånglar men även binjurarna som är påverkade av brist på återhämtning, D-vitamin brist, lågt järnvärde etc. Jag lär dig vilka prover du kan be om och vad du själv kan göra åt saken.

Sagt av tidigare deltagare

” – ….och hur många gånger har jag inte gråtit av frustration hos läkare och gynekologer, när de bara tittat på en som om man inte var klok. Det är hög tid för förändring! Så jag hejar i full kraft till dig du gör ett så fantastiskt bra jobb med dina seminarier, utbildningar, hormonforum m.m.! Jag sprider budskapet till alla!

”- Tack för all din kunskap, Louise, så värdefull! Ska förvalta den så väl jag bara kan…”

” – Härligt språk och roliga metaforer. Pedagogisk!” 

Information

När? Tisdag 29 maj kl. 18.30 – 21.00
Boka tidigt-rabatt: 400 kr, gäller tom 180429.
Ordinarie pris:  500 kr
För dig med YogaMera-kort: 400 kr
Villkor: Anmälan är bindande men inte personlig.
För vem? Alla kvinnor som passerat 40 eller känner någon som passar in på symtomen ovan.
Föreläsare: Louise Edlund

Boka denna föreläsningen “Trasselfasen” här