Familjetid med yoga, dans och pyssel

Vi älskar Familjeyoga och passar på att bjuda in till något extra på Påsklovet. Detta är en stund för Familjetid, barn och vuxna tillsammans. Kvalitétstid utan skärmar. Vi börjar med en Familjeyoga som följs av en paus där vi äter egen medhavd mellanmål och målar Mandalas tillsammans. En rofylld stund som inbjuder till samtal. Vi avslutar med danslekar och parövningar.

Yoga, dans och pyssel är roligt och här gör vi det tillsammans, på ett lekfullt sätt. Vi gör enkla men kraftfulla övningar för att stärka relationer, öka koncentrationen och kroppsmedvetenheten. Både vuxna och barn behöver redskap för att kunna hantera stress och hitta en inre, lugn plats. Som alltid finns där, var du än är.

Kom denna specialklass på Påsklovet och umgås tillsammans, mamma, pappa, barn, farmor, morfar, kusiner, syskon, kompisar. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

Barnen är mellan 3-11 år, de vuxna får vara hur unga eller gamla som helst. Alla yogar efter sina förutsättningar.

Information

När: Onsdagen 19 april (påsklovsveckan) klockan 15.00-16.30.
Pris: Ingår för dig som har Årskortet YogaMera (men anmälan krävs nedan, uppge rabattkod “yogamera”). Annars 250 kr för ett barn och en vuxen. Extra deltagare (barn/vuxen) kostar 50 kronor extra. Ett barn och en vuxen ingår i YogaMera. Hyra av yogamatta ingår.
Anmälan: Anmälan och betalning sker via länken nedan.
Villkor: Anmälan är bindande men inte personlig.
Ta med: Vattenflaska och mellanmål till pausen.
Lärare: Agnetha Tillnert

Boka här