Yoga på Recept

YogaRecept kostar 850 kronor, är giltigt i två månader och gäller på alla Öppna klasser. Du behöver bara en egen yogamatta. Kortet köper du i receptionen i anslutning till din första klass. Ta med dig ditt recept och legitimation. Betala med kort eller swish. Önskar du vägledning i vilken form av yoga som passar dig har vi utbildade FAR-ledare som hjälper dig.

Villkor

YogaRecept kan endast köpas en gång per person. Kortet är personligt, återbetalas ej och kan inte frysas. Efter de två månaderna är du välkommen att yoga vidare med ordinarie kort.

Viktigt att veta om FAR

FAR står för Fysisk aktivitet på recept och ingår i FYSS som är en vetenskaplig dokumentation som visar att motion både förebygger sjukdomar och fungerar som behandling för en mängd sjukdomstillstånd. Tanken är att du kan få träning på recept, alltså att motion blir din medicin. En underbar idé som vi på Studio Karma såklart stöttar.

Du som patient/kund får inga ekonomiska bidrag för träning på recept. Det räknas inte heller med i högkostnadsskyddet för sjukvård. Vi som erbjuder träningen får inte heller några bidrag så när vi rabatterar ett kort, gör vi det som en tjänst, bara för att vi vill att du ska kunna träna och bli frisk!

Det medicinska ansvaret och uppföljning står din kontakt i sjukvården för, men såklart hjälper vi dig rådgivning om lämpliga yogaformer för att du ska få ut så mycket som möjligt av din yoga. Tveka aldrig för att kontakta oss om du har frågor.

Du är varmt välkommen till oss!