Yoga på Recept med FaR

yOGA PÅ RECEPT

Vårt kort YogaRecept kostar 850 kronor, är giltigt i två månader och gäller på alla öppna klasser på schemat. Kortet köper du i receptionen. Kom in till oss så hjälper vi dig. Du kan också göra det i anslutning till din första klass. Ta med dig ditt recept och legitimation och betala med kort eller swish. Vi kommer att ställa lite frågor om varför du fått receptet, men bara på en övergripande nivå. För att kunna guida dig in till rätt yogaklasser behöver vi veta om du fått receptet på grund av stress eller kanske för att du har ont i ryggen. Mer än så behöver vi inte veta och vi sparar inte ditt recept hos oss.

VILLKOR

YogaRecept kan endast köpas en gång per person. Kortet är personligt, återbetalas ej och kan inte frysas. Efter de två månaderna är du välkommen att yoga vidare med ordinarie kort.

VIKTIGT ATT VETA OM yogA PÅ RECEPT

FaR står för Fysisk aktivitet på Recept och ingår i FYSS som är en vetenskaplig dokumentation som visar att motion både förebygger sjukdomar och fungerar som behandling för en mängd sjukdomstillstånd. Läkaren ordinerar träning som om det vore en medicin och anger också typ av träning. Det kan vara dagliga promenader, gym eller kanske yoga. Läkaren följer sedan upp med dig om den fysiska aktiviteten har gett resultat.

Du som patient/kund får inga ekonomiska bidrag för träning på recept. Det räknas inte heller med i högkostnadsskyddet för sjukvård. Vi som erbjuder träningen får inte heller några bidrag så när vi rabatterar ett kort, gör vi det som en tjänst, bara för att vi vill att du ska kunna träna och bli frisk!

Det medicinska ansvaret och uppföljning står alltså din kontakt i sjukvården för, men såklart hjälper vi dig rådgivning om lämpliga yogaformer för att du ska få ut så mycket som möjligt av din yoga. Tveka aldrig för att kontakta oss om du har frågor.

Du är varmt välkommen till oss!