Yoga online med Studio Karma

Vi sänder flera av våra klasser online, samtidigt som de sker i yogasalen.
Du bokar klassen som vanligt i appen. När det är dags för yogaklassen går du in i schemat igen, väljer din klass och väljer att du vill börja titta. Tio minuter innan klassen startar börjar sändningen.

Före och efter klassen finns möjlighet att chatta och säga hej, du väljer själv om du vill ha din kamera igång så att vi kan se dig.

Du behöver en dator, surfplatta eller telefon, och kanske någon form av högtalare eller hörlurar. Och du behöver ladda ner mötesappen Zoom till din dator.

Så boka dig på klassen, ställ upp datorn eller vad du vill använda att titta på, rulla ut mattan och gör dig redo för yoga.

Kostnad och betalning

En onlineklass kostar 150 kronor. Du betalar när du bokar klassen. Om du har klippkort dras det ett klipp på kortet. Klippkort för tio gånger kostar 1950 kronor ordinarie pris. Onlineklasserna ingår i våra årskort (Karmakortt), terminskort, dagkort, och sommarkort.

Här kan du läsa mer om våra olika kort.

Teknikstöd för yoga online

Vi använder oss av en mötestjänst som heter Zoom. Ladda ner den till den enhet du ska använda när du deltar.

I schemat där du bokar in dig på våra klasser, klickar du på den klass du ska gå på och väljer att starta videon.

Första gången får du ange ett namn, så att läraren vet vilka som är med. Om du vill har du din kamera påslagen så kan de andra se dig som en miniatyr på sidan av skärmen. Du kan också välja att inte ha kameran på.

Det är viktigt att du ansluter med audio, välj datorns eller telefonens audio, för att kunna höra oss.

Läraren stänger av allas mikrofoner, men före och efter klassen kan finnas möjlighet att prata eller chatta med läraren och varandra.

Om du har frågor kan du kontakta oss på Studio Karma så hjälper vi dig! Innan klassen börjar finns vi i receptionen redo att hjälpa till.