YOGA ONLINE MED STUDIO KARMA

Vi sänder alla våra klasser online, samtidigt som de sker i yogasalen.
Du bokar klassen som vanligt i appen. Femton minuter innan det börjar får du ett mail med länk till klassen. Du kan också gå in på schemat tio minuter innan, så finns en länk där. Du hamnar först i ett väntrum och vi släpper strax in dig. Är du i väntrummet så ser vi det tydligt, det finns inte någon risk att vi glömmer dig där.

Före och efter klassen finns möjlighet att chatta och säga hej, du väljer själv om du vill ha din kamera igång så att vi kan se dig.

Du behöver en dator, surfplatta eller telefon, och kanske någon form av högtalare eller hörlurar. Och du behöver ladda ner mötesappen Zoom till din dator. Första gången får du en uppmaning till det. Det finns också en möjlighet att zooma via en webbsida, men då är det många inställningar och frågor innan du är framme. Snabbast och enklast är att använda appen.

Så boka dig på klassen, ställ upp datorn eller vad du vill använda att titta på, rulla ut mattan och gör dig redo för yoga.

Är du osäker på hur det är att vara med online kan du gärna klicka på länken här för att se hur det går till! Du kommer till en inspelad online-klass, den hölls en måndagskväll i januari.

KOSTNAD OCH BETALNING

En onlineklass kostar 250 kronor, precis som en klass på plats i yogasalen. Vi har valt att ha samma pris trots all teknisk utrustning, licenskostnader och liknande. Du betalar när du bokar klassen.

Om du har klippkort dras det ett klipp på kortet. Klippkort för tio gånger kostar 1950 kronor ordinarie pris.

Onlineklasserna ingår i våra årskort (Karmakortt), terminskort, dagkort och Ny & Nyfiken.

Här kan du läsa mer om våra olika kort.

TEKNIKSTÖD FÖR YOGA ONLINE

Vi använder oss av en mötestjänst som heter Zoom. Ladda ner den till den enhet du ska använda när du deltar.

I schemat där du bokar in dig på våra klasser, klickar du på den klass du ska gå på och väljer att starta videon.

Första gången får du ange ett namn, så att läraren vet vilka som är med. Om du vill har du din kamera påslagen så kan de andra se dig som en miniatyr på sidan av skärmen. Du kan också välja att inte ha kameran på.

Det är viktigt att du ansluter med audio, välj datorns eller telefonens audio, för att kunna höra oss.

Läraren stänger av allas mikrofoner, men före och efter klassen kan finnas möjlighet att prata eller chatta med läraren och varandra.

Om du har frågor kan du kontakta oss på Studio Karma så hjälper vi dig! Innan klassen börjar finns vi i receptionen redo att hjälpa till.