Välkommen att yoga med oss!

Yoga i Norrtälje

Du som vill yoga i Norrtälje är varmt välkommen till Studio Karma! Vi erbjuder ett brett och tillgängligt utbud av öppna klasser som passar både nya och vana yogautövare. Dessutom erbjuder vi grundkurser i flera yogaformer. Vi lärare är erfarna, välutbildade och älskar att guida dig genom yogans värld. Nedan kan du läsa om vad vilka yogaformer vi erbjuder.  Tveka aldrig att kontakta oss på yoga@studiokarma.se eller 0176-20 93 23 om något är oklart!

Anpassningar med anledning av coronapandemin

Vi har en tillfällig gräns på 10 deltagare i stora salen. Vi tvättar block och ögonkuddar mellan varje användning. Bolster och filtar tvättas regelbundet, men inte mellan varje klass. Ta gärna med en egen filt och kanske en handduk att lägga över bolstret om du vill det.

Alla ytor som du som deltagare kommer i kontakt med spritas regelbundet och mellan klasserna, tillexempel kortläsare, touchskärmar, handtag, bordsytor och vattenkokare.

Vi gör inga manuella justeringar eller liknande och rör inte alls vid deltagarna. Vi vill att du ska känna att du kan komma till oss utan oro. Av den anledningen vill vi inte heller att du som har sjukdomssymptom kommer till oss då många av våra deltagare är äldre eller av annan anledning i någon riskgrupp.

Varmt välkommen till Studio Karma!

Våra kort

På Studio Karma kan du köpa flera olika typer av kort. Vi har klippkort med tio yogaklasser, halvårs- och helårskort. Vi har kort som gäller endast dagtid och vi har kort för dig som fått Fysisk aktivitet på Recept (FaR).

Alla våra kort är personliga och de kan inte överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller bytas mot varor i butiken, behandlingar eller presentkort.

Alla våra kort ger tillgång till de öppna klasserna på vårt drop-in-schema. Vår yogasal är stor  (men tar just nu endast tio deltagare) och oftast finns plats för alla, men för att vara säker kan du gärna boka din plats i förväg. Du gör det enkelt direkt i schemat.

Sommartid har vi även uppskattad uteyoga på olika platser.

Våra yogaformer

Vinyasayoga

Kraft, balans och energi

Yinyoga

Andning, mjukhet och återhämtning

Medicinsk yoga

En mjukare kundaliniyoga

Kundaliniyoga

En ursprunglig kraftfull yoga

Mjukyoga

Ett mjukare flöde

Yoga med stol

Stolen finns med som stöd, när och om du behöver den

Gravidyoga

Mjuka rörelser och andetag

Hathayoga

Inte på schemat just nu.

Ryggyoga

Mjuka rörelser och styrka i mage och rygg

Yoga Nidra

En yogisk sömn

Gongvila

Nedbäddad vilar du till ljudet från gongar och klangskålar

Stresshantering

Vi har både kurser och klasser för att hantera stress

Workshops

Vi har vanligtvis ett brett utbud workshops och specialklasser på Studio Karma. Det kan vara en tre timmars klass med yinyoga och lååååång gong- och klangvila, eller två timmar kring handstående.

Under pandemin har vi dragit ner på dem och håller endast ett fåtal. Du hittar dem i schemat och bokar dem där. Workshops och specialklasser ingår inte i våra vanliga yogakort, men du som har Karmakortet har oftast rabatt på dem.

Kurser

Vi erbjuder vanligtvis både grundkurser och andra kurser. Under pandemin har vi valt att endast hålla grundkurser

Grundkurserna finns i tre olika yogaformer; Vinyasa, Yinyoga och Medicinsk yoga/kundalini. Grundkursen är på tre timmar vid ett tillfälle och kostar 300 kr per kurs.

Andra yogaformer

Vi erbjuder stundvis fler typer av yoga än vad som finns på det öppna schemat.

Familjeyoga är roligt och trevligt. Vi gör en yogasaga i cirka 30 minuter innan vi tar en paus. Efter det gör vi parövningar. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

Barnen är mellan 3-11 år, de vuxna får vara hur unga eller gamla som helst. Alla yogar efter sina förutsättningar. Varje termin har vi tre till fyra familjeyogatillfällen. Du hittar dem på det vanliga schemat.

Pris 250 kr för en vuxen och ett barn, ingår i ditt karmakort. 50 kr för varje extra medföljande barn.

Mamma-bebis-yoga På dessa klasser yogar du tillsammans med din bebis. Efter graviditet, förlossning och de omvälvande förändringar som sker i livet när man fått barn är det skönt att komma i kontakt med och träna upp sin egen kropp igen. Under våren 2020 har vi inte några mamma-bebis-klasser inplanerade.

Tonåringar Vi känner lite extra för dagens unga vuxna och vill gärna göra det vi kan för att rusta dem med verktyg för att hantera stress och press. Vi erbjuder alla Öppna klasser för de unga som ännu inte fyllt 20 år för endast 50 kr/klass. Lån av yogamatta ingår. Det är också möjligt att köpa ett klippkort med 10 klasser för endast 500 kronor. Kortet är giltigt i ett år. Läs också om att välja yogaprofil på Rodengymnasiet.