Välkommen att yoga med oss!

Yoga i Norrtälje

Du som vill yoga i Norrtälje är varmt välkommen till Studio Karma! Vi erbjuder ett brett och tillgängligt utbud av öppna klasser som passar både nya och vana yogautövare. Dessutom erbjuder vi grundkurser i flera yogaformer. Vi lärare är erfarna, välutbildade och älskar att guida dig genom yogans värld. Nedan kan du läsa om vad vilka yogaformer vi erbjuder.  Tveka aldrig att kontakta oss på yoga@studiokarma.se eller 0176-20 93 23 om något är oklart!

Anpassningar med anledning av coronapandemin

Vi har en tillfällig gräns på 15 deltagare i stora salen och 6 i lilla salen. Vi tvättar block och ögonkuddar mellan varje användning. Bolster och filtar tvättas regelbundet, men inte mellan varje klass. Ta gärna med en egen filt och kanske en handduk att lägga över bolstret om du vill det.

Alla ytor som du som deltagare kommer i kontakt med spritas regelbundet och mellan klasserna, tillexempel kortläsare, touchskärmar, handtag, bordsytor och vattenkokare.

Vi gör inga manuella justeringar eller liknande och rör inte alls vid deltagarna. Vi vill att du ska känna att du kan komma till oss utan oro. Av den anledningen vill vi inte heller att du som har sjukdomssymptom kommer till oss då många av våra deltagare är äldre eller av annan anledning i någon riskgrupp.

Varmt välkommen till Studio Karma!

Våra kort

På Studio Karma kan du köpa flera olika typer av kort. Vi har klippkort med tio yogaklasser, halvårs- och helårskort. Vi har kort som gäller endast dagtid och vi har kort för dig som fått Fysisk aktivitet på Recept (FaR).

Alla våra kort är personliga och de kan inte överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller bytas mot varor i butiken, behandlingar eller presentkort.

Alla våra kort ger tillgång till de öppna klasserna på vårt drop-in-schema. Våra två yogasalar är stora och oftast finns plats för alla, men för att vara säker kan du gärna boka din plats i förväg. Du gör det enkelt direkt i schemat.

Sommartid har vi även uppskattad uteyoga som gör det möjligt för fler att yoga i Norrtälje.

Våra yogaformer

Vinyasayoga

Kraft, balans och energi

Yinyoga

Andning, mjukhet och återhämtning

Medicinsk yoga

En mjukare kundaliniyoga

Kundaliniyoga

En ursprunglig kraftfull yoga

Mjukyoga

Ett mjukare flöde

Yoga med stol

Stolen finns med som stöd, när och om du behöver den

Yoga Nidra

En yogisk sömn

Gongvila

Nedbäddad vilar du till ljudet från gongar och klangskålar

Stresshantering

Vi har både kurser och klasser för att hantera stress

Workshops

Vi har ett brett utbud workshops på Studio Karma.

Under våren kommer vi bland annat att ha ett miniretreat, vi lär oss om ayur veda och tillverkar vår egen kombucha.

Kurser

Vi erbjuder både grundkurser och andra kurser.

Grundkurserna finns i tre olika yogaformer; Vinyasa, Yinyoga och Medicinsk yoga/kundalini. Grundkursen är på tre timmar vid ett tillfälle och kostar 300 kr per kurs.

Under våren håller vi en MBSR-kurs som vi kallar 8 veckor till ett lugnare liv. Vi har också en kurs med yoga för högsensitiva/utbrända.

Andra yogaformer

Vi erbjuder stundvis fler typer av yoga än vad som finns på det öppna schemat.

Gravidyoga hålls i kursform med tre tillfällen på två timmar vardera. Varje termin har vi två eller tre sådana kurser. Du hittar dem under Kurser.

Familjeyoga är roligt och trevligt. Vi gör en yogasaga i cirka 30 minuter innan vi tar en paus. Efter det gör vi parövningar. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

Barnen är mellan 3-11 år, de vuxna får vara hur unga eller gamla som helst. Alla yogar efter sina förutsättningar. Varje termin har vi tre till fyra familjeyogatillfällen. Du hittar dem på det vanliga schemat.

Pris 250kr för en vuxen och ett barn, ingår i ditt karmakort. 50kr för varje extra medföljande barn.

Mamma-bebis-yoga På dessa klasser yogar du tillsammans med din bebis. Efter graviditet, förlossning och de omvälvande förändringar som sker i livet när man fått barn är det skönt att komma i kontakt med och träna upp sin egen kropp igen. Under våren 2020 har vi inte några mamma-bebis-klasser inplanerade.

Meditation Vi har meditationsklasser två gånger i veckan. Klasserna inleds med en kortare mjuk yoga innan vi landar i meditation. Inga särskilda förkunskaper krävs, och du kan sitta på en stol om du har svårt att sitta på en kudde eller bolster.

Tonåringar Vi känner lite extra för dagens unga vuxna och vill gärna göra det vi kan för att rusta dem med verktyg för att hantera stress och press. Vi erbjuder alla Öppna klasser för de unga som ändå inte fyllt 20 år för endast 50 kr/klass. Och lån av yogamatta ingår. Det är också möjligt att köpa ett klippkort med 10 klasser för endast 500 kronor. Kortet är giltigt i ett år. Läs också om att välja yogaprofil på Rodengymnasiet.