VÄLKOMMEN ATT YOGA MED OSS!

YOGA I NORRTÄLJE

Du som vill yoga i Norrtälje är varmt välkommen till Studio Karma! Vi erbjuder ett brett och tillgängligt utbud av öppna klasser för både nya och vana yogautövare. Dessutom erbjuder vi olika kurser och specialklasser varje termin. Vi lärare är erfarna, välutbildade och älskar att guida dig genom yogans värld. Nedan kan du läsa lite om några av de yogaformer vi erbjuder.  Tveka aldrig att kontakta oss på yoga@studiokarma.se eller 0176-20 93 23 om något är oklart!

VÅRA KORT

På Studio Karma kan du köpa flera olika typer av kort. Vi har klippkort med tio yogaklasser, halvårs- och helårskort. Vi har kort som gäller endast dagtid och vi har kort för dig som fått Fysisk aktivitet på Recept (FaR).

Alla våra kort är personliga och de kan inte överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller bytas mot varor i yogabutiken, behandlingar eller presentkort. Klippkorten gäller ett år från köpdatum och kan inte förlängas.

Alla våra kort ger tillgång till de öppna klasserna på vårt drop-in-schema. Vår yogasal är stor och oftast finns plats för alla, men för att vara säker kan du gärna boka din plats i förväg. Du gör det enkelt direkt i schemat.

VÅRA YOGAFORMER

Vi har flera olika typer av yoga. Vi vet att det kan vara svårt att skilja dem åt. Klicka på länkarna nedan så kan du läsa mer och i vissa fall se en kort film. Tveka inte för att kontakta oss om du vill yoga i Norrtälje och har frågor kring de yogaformer vi erbjuder. Kom gärna in till oss i yogastudion, ta en kopp te och prata yoga!

SPECIALKLASSER OCH Kurser

Vi har några gånger per termin olika workshops, kurser och specialklasser på Studio Karma. Det kan vara en tre timmars klass med yinyoga och lååååång gong- och klangvila, eller två timmar kring handstående.

Vi erbjuder också några olika typer av kurser. Några av dem är återkommande, andra är tillfälliga gästspel. En kurs består av flera tillfällen, kanske en kväll i veckan i tre till fem veckor, beroende på vilken kurs det är. 

Vi har regelbundet Gravidyogakurser och Yoga för nybörjare. Vi kan dessutom ha kurser i exempelvis Golfyoga, Yoga för skidåkare, Yoga för ryttare, Yogafilosofi med mera.

Specialklasser och kurser ingår inte i våra vanliga yogakort, men du som har Karmakortet har oftast rabatt på dem.

Privatklasser

Många vill yoga i egen takt med hjälp och stöd av en yogalärare. Du kan göra det på flera olika sätt. Här är några exempel.

Träffa en yogalärare en gång och gå igenom vilken typ av yoga som passar dig, vilka klasser du ska gå på, vilka yogapositioner du kan arbeta med eller hur du kan arbeta med stress eller liknande i den situation du är i. Du har kanske värk någonstans eller har svårt att komma igång. En träff med en yogalärare kan hjälpa dig vidare i din yogarutin.

Gå regelbundet till en yogalärare, kanske en gång i veckan, och få en personligt anpassad yogaklass. Tillsammans arbetar vi mot ett mål, tillexempel bättre sömn eller en starkare rygg.

Yoga på egen hand hemma med hjälp av en personligt anpassad yogaklass. En gång varje månad träffas du och yogaläraren, i yogasalen eller digitalt, och pratar om hur det går och du får en ny yogaklass att arbeta med eller nya övningar att lägga in i din dagliga yogarutin.

Yoga i Norrtälje