Välkommen att yoga med oss!

Yoga i Norrtälje

Du som vill yoga i Norrtälje är varmt välkommen till Studio Karma! Vi erbjuder ett brett och tillgängligt utbud av öppna klasser för både nya och vana yogautövare. Dessutom erbjuder vi grundkurser i flera yogaformer. Vi lärare är erfarna, välutbildade och älskar att guida dig genom yogans värld. Nedan kan du läsa om vad vilka yogaformer vi erbjuder.  Tveka aldrig att kontakta oss på yoga@studiokarma.se eller 0176-20 93 23 om något är oklart!

Våra kort

På Studio Karma kan du köpa flera olika typer av kort. Vi har klippkort med tio yogaklasser, halvårs- och helårskort. Vi har kort som gäller endast dagtid och vi har kort för dig som fått Fysisk aktivitet på Recept (FaR).

Alla våra kort är personliga och de kan inte överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller bytas mot varor i butiken, behandlingar eller presentkort. Klippkorten gäller ett år från köpdatum och kan inte förlängas.

Alla våra kort ger tillgång till de öppna klasserna på vårt drop-in-schema. Vår yogasal är stor och oftast finns plats för alla, men för att vara säker kan du gärna boka din plats i förväg. Du gör det enkelt direkt i schemat.

Våra yogaformer

Vinyasayoga

Kraft, balans och energi

Yinyoga

Andning, mjukhet och återhämtning

Medicinsk yoga och MediYoga

En mjukare kundaliniyoga

Kundaliniyoga

En kraftfull yoga

Mjukyoga

Ett mjukare flöde

Yoga med stol

Stolen finns med som stöd, när och om du behöver den

Gravidyoga

Mjuka rörelser och andetag

Hathayoga

Tydliga starka rörelser och grunden i många andra yogaformer

Ryggyoga

Mjuka rörelser och styrka i mage och rygg

Yoga Nidra

En yogisk sömn

Gongvila

Nedbäddad vilar du till ljudet från gongar och klangskålar

Mamma-bebis-yoga

En stund för dig och din bebis

Specialklasser och Workshops

Vi har vanligtvis ett brett utbud workshops och specialklasser på Studio Karma. Det kan vara en tre timmars klass med yinyoga och lååååång gong- och klangvila, eller två timmar kring handstående.

Under pandemin drog vi ner på dem och höll endast ett fåtal. Nu planerar vi för hösten och har mycket roligt på gång. Du hittar dem i schemat och bokar dem där. Workshops och specialklasser ingår inte i våra vanliga yogakort, men du som har Karmakortet har oftast rabatt på dem.

Kurser

Vi erbjuder några olika typer av kurser. Några av dem är återkommande, andra är tillfälliga gästspel. En kurs består av flera tillfällen, kanske en kväll i veckan i tre till fem veckor, beroende på vilken kurs det är. 

Vi har regelbundet Gravidyogakurser och Yoga för nybörjare. Vi kan dessutom ha kurser i exempelvis Golfyoga, Yoga för skidåkare, Yoga för ryttare, Yogafilosofi med mera.

Du hittar våra kurser och bokar plats i vårt bokningssystem. 

Andra yogaformer

Vi erbjuder stundvis fler typer av yoga än vad som finns på det öppna schemat.

Familjeyoga är roligt och trevligt. Vi gör en yogasaga i cirka 30 minuter innan vi tar en paus. Efter det gör vi parövningar. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

Barnen är mellan 3-11 år, de vuxna får vara hur unga eller gamla som helst. Alla yogar efter sina förutsättningar. Varje termin har vi tre till fyra familjeyogatillfällen. Du hittar dem på det vanliga schemat.

Pris 250 kr för en vuxen och ett barn, ingår i ditt karmakort. 50 kr för varje extra medföljande barn.

Mamma-bebis-yoga På dessa klasser yogar du tillsammans med din bebis. Efter graviditet, förlossning och de omvälvande förändringar som sker i livet när man fått barn är det skönt att komma i kontakt med och träna upp sin egen kropp igen. Under våren 2020 har vi inte några mamma-bebis-klasser inplanerade.

Tonåringar Vi känner lite extra för dagens unga vuxna och vill gärna göra det vi kan för att rusta dem med verktyg för att hantera stress och press. Vi erbjuder alla Öppna klasser för de unga som ännu inte fyllt 20 år för endast 50 kr/klass. Lån av yogamatta ingår. Det är också möjligt att köpa ett klippkort med 10 klasser för endast 500 kronor. Kortet är giltigt i ett år. Läs också om att välja yogaprofil på Rodengymnasiet.