Yoga för grupper

Yoga för företag

Att erbjuda yoga, avslappning och träning i medveten närvaro till företagets anställda är idag mycket populärt. Forskning pekar på yogans välgörande effekter och att få stanna upp en stund i dagens snabba samhälle är ovärderligt för många. Man menar att det idag inte är stressen som är boven utan bristen på återhämtning som till slut gör att vi brinner ut. Yoga kan vara just den återhämtningen för dig och dina medarbetare.
Vi erbjuder skräddarsydda workshops och hjälper er att se hur yogan kan bidra till det ni vill uppnå. Vi erbjuder inspirationstillfällen (både teori och praktik – som ni önskar!), kortare pass på stol hos er eller en komplett upplevelse hos oss på Studio Karma eller på annan plats. Vi kan arrangera gruppövningar eller mer individuell inspiration. Vi ses en gång eller mer kontinuerligt.

Hos oss finns kompetens att inspirera i ledarskap, medveten närvaro, livscoching, andning, yoga på stol vid skrivbordet, Bollywooddans och mycket mer.

Allt är möjligt & vi ser fram emot att höra ifrån er!

Kontakta oss för prisuppgift som varierar beroende på era önskemål på yoga@studiokarma.se eller 0176-20 93 23.

Yoga för skolor

Använd yoga som ett verktyg för att identifiera och motverka stress hos våra barn och ungdomar. Genom att erbjuda yoga på skoltid kan flera få kontakt med en träningsform som är helt utan tävlings- och prestationsmoment. Syftet är att må bra på alla plan, i kropp, i tankar och i sinnena. Vi stärker muskler, tränar koncentration och balans och använder övningar som ökar självkänslan.

Vi utgår ifrån var gruppen är. Med yogasagor för de mindre och klasser för de större. Klasserna kan ha fokus på mer fysisk träning eller mer lugn och avslappning. Eller både och såklart!

I barnyoga är barnen 3-11 år. Vi rekommenderar grupper på cirka 8-10 barn med två pedagoger.

I yogan för äldre barn tar vi emot grupper om max 30 stycken deltagare.

Vi kan även erbjuda yogaklasser på engelska!

Kontakta oss för prisuppgift som varierar beroende på era önskemål.

Klasser på Studio Karma:

Skolklasser: 60 min 1 250 kronor (exklusive moms)
Förskoleklasser: 30 min 850 kronor (exklusive moms)
För klasser på annan plats eller annat upplägg, kontakta oss för prisuppgift.

Yoga för Möhippa/Svensexa

Vi arrangerar populära klasser för möhippor/svensexor.

Klasserna arrangeras efter era önskemål men vi rekommenderar en klass på 75 min där vi sätter bruden/brudgummen i fokus. Vi gör övningar som anpassas efter de som är med på klassen, alla kan vara med. Klassen innehåller en andningsövning, ett fysiskt flöde med stärkande och stretchande positioner och en skön djupavslappning. Vi avslutar med en meditation där vi lyckönskar bruden/brudgummen och hon/han får en liten gåva för att minnas den här klassen.

Klassen kan ske på valfri tid men alkohol och yoga hör inte ihop så planera gärna denna aktivitet innan eventuell fest kommer igång!

Kontakta oss för prisuppgift som varierar beroende på era önskemål.