Yoga för FÖRETAG OCH MEDARBETARE

Yoga för företag – en god investering

Forskning pekar på yogans välgörande effekter. Att få stanna upp en stund i dagens snabba samhälle är ovärderligt för många. Man menar att det idag inte är stressen som är boven utan bristen på återhämtning som till slut gör att vi brinner ut. Yoga kan vara just den återhämtningen för dig och dina medarbetare.

Yoga som FÖRETAGSHÄLSOVÅRD OCH REHABILITERING

Att erbjuda yoga, avslappning och träning i medveten närvaro till företagets anställda är idag mycket uppskattat. Här har vi på Studio Karma en stor kompetens och en möjlighet att anpassa något för just er. Det kan vara ett åttaveckors-program i MBSR för en enstaka medarbetare eller för en större grupp. Det kan vara avstressande yogaövningar på plats hos er varje vecka eller möjlighet att få komma till Studio Karma för att delta i våra ordinarie klasser. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra tillsammans.

Vi har ett erbjudande inom FaR som innebär fri tillgång till alla våra klasser på öppna schemat i två månader till en kostnad om 850 kronor. Vi erbjuder också privatklasser.

YOGA PÅ ARBETSPLATSEN

Yoga för företag kan också betyda yoga hos er i era lokaler en gång i veckan. Eller ett inspirationstillfälle med teori och praktik. Kanske kontorsyoga, stresshantering, stolsyoga eller en komplett upplevelse hos oss på Studio Karma? Vi kan arrangera både gruppövningar och mer individuell inspiration. Vi ses en gång eller mer kontinuerligt.

Hos oss finns kompetens att inspirera i ledarskap, medveten närvaro, livs-coachning, andning och mycket mer.

YOGA SOM AKTIVITET

Yoga är en uppskattad aktivitet, både i samband med ett större event eller konferenser och som en enklare fristående yogaklass. Kanske som avslutning på en planeringsdag eller inför sommaren.

Ni kan antingen komma till oss i yogastudion, eller så kommer vi till er där ni är.  Välkommen att kontakta oss för idéer och prisförslag.

Allt är möjligt & vi ser fram emot att höra ifrån er!

KONTAKT

Är du intresserad av yoga för företag i någon form är du varmt välkommen att höra av dig. Kontakta oss på e-post sofia@studiokarma.se eller telefon 0708-271532.

Yoga för företag är en god investering