Återhämtning och yoga för dig i vården

Ta hand om dig själv för att orka ta hand om andra.

Medarbetare inom vård och omsorg i Norrtälje får utan kostnad vara med i klasser med yoga, återhämtning och meditation. Specialklasserna sänds online för just er!

Lördagar 12.30 Yoga och meditation

Vi tar yogan till hjälp för att släppa stress och oro så att vi kan landa i lugn-och-ro systemet för en kort meditation.

Måndagar 19.15 Djupavslappning/Yoga Nidra

Du sitter eller ligger bekvämt och blir guidad in i en djup och återhämtande avslappning. Yoga nidra brukar kallas yogisk sömn, där du stannar i mellanrummen mellan vakenhet och sömn.

 

Klasserna är på 30 minuter och inga förkunskaper behövs. Efter klassen finns möjlighet att ställa frågor och samtala för dem som vill.

Dessa klasser är gratis och är vårt bidrag till dig som arbetar inom vården eller på annat sätt kämpar just nu.

Anmälan - Yoga för dig i vården

Du kan anmäla dig och vara med på två olika sätt - båda har en knapp här nedanför.

Alternativ 1

Maila ditt intresse till Studio Karma på den här adressen: avslappning@studiokarma.se eller via knappen nedan, så kommer du med på listan och får en länk med instruktioner och mer information inför klasserna. Vi sparar din adress endast för dessa  utskick.

Alternativ 2

Boka dig och var med direkt genom vårt schema. Klassen finns i vårt schema på hemsidan och i vår app Zoezi. Tio minuter innan klassen börjar kan du gå in i schemat, välja klassen klicka på att du vill se videon. Du kan gå in långt i förväg och göra själva bokningen om du vill det. Bokningen är inte alls tvingande, kan du vara med så är du det.

Teknik

Vi använder oss av mötesappen Zoom. Du hittar den där du hittar andra appar. Ladda gärna ner den i förväg så går det lite snabbare när det är dags.

Du väljer själv om du vill ha din kamera och mikrofon på, vi stänger av allas mikrofoner när vi börjar. För att kunna höra oss måste du välja att ansluta med Audio.

Om det krånglar när sändningen ska börja kan du alltid ringa och få hjälp. Ring Sofia på 0708-271532. Sofia är inte med på klassen så du stör inte på något sätt.

Lärare

Solveig Andersson är yoga- och meditationslärare med bred kunskap om mindulness och stresshantering. Läs mer om Solveig här.

Yoga för dig i vården