Workshops och specialklasser

Workshops

27 mars 10.00 - 14.00

Ryttaryoga med Silvana Stenström

Utifrån en lång erfarenhet som ridlärare och stor erfarenhet och flera utbildningar inom yoga och anatomi har Silvana satt samman en workshop i Ryttaryoga.

-Du kan se fram emot några timmar med andning och avspändhet, koordination, balans och styrka och inte minst närvaro och rörlighet.  Målet är att du som ryttare ska få en mjuk och följsam sits med balans i kropp och sinne, vilket i sin tur leder till en glad och nöjd häst.

Workshopen i Ryttaryoga med Silvana kostar 500 kronor. Du som har Karmakortet (årskort) har tio procent rabatt. Uppge koden KARMAKORT när du bokar så får du rabatten!

Silvana

29 maj 14.00 - 16.30

Sensing mindfulyoga och vila med Carolina Larsson

Carolina 300 x 300

Längtar du efter vila och kravlös tid för dig själv att bara vara här och nu? Välkommen till eftermiddag med fokus på återhämtning, närvaro och djupare kontakt med dig själv. En klass med inspiration från Sensing och MediYoga. Du blir guidad igenom djupverkande andning, meditativa och mjuka rörelser och stillsamma positioner för att sedan landa i en YogaNidra – en guidad vila. Klassen avslutas med meditation för balans och klarhet som gör dig redo för att möta vardagen.

Specialklassen med Carolina kostar 300 kronor. Du som har Karmakortet (årskort) har tio procent rabatt. Uppge koden KARMAKORT när du bokar så får du rabatten!