Uteyoga i Roslagen i sommar

Mjuk morgonyoga utomhus på fyra platser i sommar.

Ta med dig en yogamatta (vi har några få att låna ut) och kanske en filt till avslappningen om det är kyligt. Du behöver inte anmäla dig, men kom gärna en liten stund innan så du hinner rulla ut mattan och landa innan vi börjar.

Drop in kostar 150 kronor och betalas på plats med swish. Alla Studio Karmas kort gäller som vanligt.

Yogan är mjuk och försiktig och passar vana yogiar och nybörjare. Det är både stående och sittande positioner, kombinerat med flöden och balans. Vi avslutar alltid alla klasser med en djupare avslappning.

Ta gärna med en fikakorg och sitt kvar en stund efter yogan!

Tider och platser för uteyoga

Tisdag 08.30 - 09.30
Bryggan bakom Stadt i centrala Norrtälje.

Onsdag 07.30 - 08.30
Elmsta Park, precis vid kanalen

Torsdag 08.30 - 09.30
Societetsparken i Norrtälje

Fredag 08.30 - 09.30
Kvarnudden på Gräddö

Uteyogan börjar den 9 juni och fortsätter till den 14 augusti. Uteyogan är en del av sommarschemat på Studio Karma. Läs mer om schema och om våra kort och priser

Mer om platserna vi valt

Bryggan bakom Stadt är ett ovalt trädäck i Norrtäljeån. Vi yogar med vattnet porlande under våra mattor, kanske i sällskap med någon nyfiken and. Trots att vi är mitt i stan är det rofyllt och avskildt. En liten oas!

Elmsta Park ligger precis vid kanalen, till höger om bron om du är på väg utåt. Här finns fina gräsytor att vara på och vi har gott om plats för våra mattor.

I Societetsparken har vi valt att placera uteyogan i den bortre delen. Bortanför tennisplaner och lekplats, där vattnet blir bredare och ljuden från staden svagare. Vi rullar ut våra mattor på gräset och vänder oss mot havet. Vem vet, kanske blir det ett dopp efter yogan?

Kvarnudden på Gräddö är ett café och en krog, det är bed & breakfast och en underbart vacker plats för yoga. Vi är på gräsmattan med blicken ut mot Norrtäljeviken. Udden ligger bredvid gästhamnen.
På Kvarnudden kan du också äta och dricka och lyssna till trubadurer hela sommaren! Läs mer om Kvarnudden här!