Kristin Bomanson


Det är 30 år sedan jag började ge massagebehandlingar. Redan då blev det tydligt att kropp, tankar och känslor hänger ihop och påverkar varandra.

Därför använder jag mig av flera olika metoder med inriktning på kropp och själ. Behandlingarna är mjuka och samtidigt djupgående och anpassas efter dina behov.

När vi ges möjlighet till avslappning och mjuknar i våra kroppar bildas ett utrymme mellan cellerna i mjukvävnaden. Vi upplever det som att vi har mer plats, större handlingsfrihet, känner oss lättare i kropp och sinne och får större tillgång till vår energi. Vår möjlighet att möta livet med större tillit och ökad flexibilitet inför svåra situationer ökar.

Rosenmetoden

En mjuk och varsam och samtidigt kraftfull kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar och blockeringar i kroppen. Den bidrar till avspänning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar. 

Regndroppsmassage

Massagetekniker från Tibet och Lakotaindianerna på fötter och rygg i kombination med kraftfulla eteriska oljor från Young Living Essential Oils. Mycket välgörande vid stress, rygg och nackbesvär samt stärkande av immunförsvaret.

Meditativ massage

En mjuk, behaglig och mycket avslappnande massage på fötter, händer och huvud. Den hjälper dig att stanna upp, stilla dina tankar och komma djupare i kontakt med dig själv och din egen livskraft. Avstressande och meditativt. 

Soul Body Fusion

Meditativa övningar för att integrera kropp och själ till harmoni och balans.

Kurser

Leder kurser i Meditativ massage och Soul Body Fusion.

Biofotonprodukter

Återförsäljare av vackra sköna filtar, , kramdjur, vattenkaraffer och stenar laddade med ljusenergi i form av biofotoner. 

 

Utbildningar

2018 Dipl. Regndroppsmassör, Eva Okeijn

2017 Cert. handledare i sorgbearbetning, Svenska institutet för sorgbearbetning

2014 Cert. lärare i Soul Body Fusion® av Jonette Crowley

2008 Spiritual healing, Northern Light Healing Centre

2005 Cert. Rosenterapeut, Axelsons gymnastiska institut

1999 Lärare i Metamorfostekniken,The Metamorphic Association i London

1991 Dipl. Massageterapeut, Axelsons gymnastiska institutet

1989 Dipl. Energimassör. Axelsons gymnastiska institut

1989 Dipl. Thailändsk massör, Chiang Mai