Johanna Kalén

  • E-post
    johanna@studiokarma.se
  • Telefonnummer
    070-94 61 377
  • Hemsida
  • Boka
    Boka per tele eller e-post.

Healing betyder läkning. Som healer hjälper jag dig att fylla på, ta fram, och rikta din energi, så att alla dina delar inom dig kan samverka i harmoni och balans.

Varje behandling blir unik utifrån dina behov, i linje med ditt högsta bästa.

Jag har har sedan länge vandrat den shamanska vägen, och har under åren utforskat och utbildat mig inom olika healingmetoder.

Varmt välkommen att kontakta mig för att boka en behandling!

Läs om mina behandlingar här

Shamansk Healing

Shamansk healing är en kraftfull och djupverkande behandling som frigör blockeringar och hjälper dig att stärka din kraft.

Shamansk healing kan hjälpa till med att hela själsliga sår, traumatiska upplevelser, frigöra känslomässiga blockeringar som kan ge symptom som stress, ångest, depression mm.

Tryggt guidar jag dig till att få vägledning och finna riktning i ditt liv. Stärka kontakten med din egen sanna natur, bortom präglingar och destruktiva mönster.

Jag rekommenderar minst 3 stycken sessioner med 1-2 veckors mellanrum så att du till fullo kan ta till dig av processen, som denna inre helande resa innebär.

Pris: 60 min 800:-

Reiki

Reiki är en mjuk och kärleksfull, avslappnande och stressreducerande healingmetod som hjälper kroppen att läka sig själv. Den frigör emotionella, mentala och fysiska spänningar och blockeringar. Själva ordet reiki betyder universell livskraft. Under en behandling placerar jag mina händer på eller strax ovanpå din kropp i olika positioner. Via mina händer låter jag sedan reikienergin flöda in i din kropp. Healingen kan även göras på distans.

Reiki används inom sjukvården runtom i världen, bl a i England, Indien och USA. Reiki klassas vanligtvis som friskvård vilket innebär att du kan använda dina friskvårdspengar för att få behandlingar.

Pris: 60 min 800 :-

För healing på distans, pris efter överenskommelse.

Ljud & Kristall-healing 

En healingmetod som balanserar, ger djup avslappning och rensar din aura på tunga energier. 

Ljud går förbi intellektet och på ett medvetet sätt kan vi använda ljud för att lösa upp spänningar och blockeringar.

Under en behandling läggs kristaller på din kropp vid dina chakran och med instrument som trumma, monochord, tibetanska klangskålar och min röst skapar jag intuitivt de vibrationer som hjälper dig till samklang med din naturliga frekvens. Ljudhealing kan också ha positiv effekt vid bl a sömnproblem, depression, stress och smärthantering.

Pris: 60 min 800:-

Villkor

Av- och ombokning av tider skall ske minst 24 timmar innan till Gro Johannas telefon, annars gäller full debitering.