Anne-Marie Eriksén

Anne-Marie, Hälsoterapeut på Studio Karma
  • E-post
    anne-marie@studiokarma.se
  • Telefonnummer
  • Hemsida
    #link#
  • Boka
    Boka tid

Jag arbetar med helhetsperspektiv av människors hälsa, fysiologiskt och psykologiskt, med flera olika metoder.

Funktionsmedicin – Funktionsmedicin strävar efter att på vetenskaplig grund identifiera och behandla de verkliga orsakerna till ohälsa. Inom funktionsmedicinen betonas livsstilsförändringar och näringstillskott.

Jag arbetar med hälsoanalyser, hårmineralanalyser och kroppsscanning genom L.I.F.E-metoden.

Massage – Svensk klassisk massage är världsberömd.

Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger behaglig skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke.

Taktilmassage – Genom mjuka strykningar utsöndras lugn och ro hormonet oxytocin. Taktilmassage passar bra vid fibromyalgi, reumatoid artrit och stroke. Verkar lindrande vid ångest och oro.

Livsutvecklande samtal – RealEase metoden är en kombination av klargörande, utvecklande samtal och en mjuk kroppspsykologisk behandling. 

2004 fick jag insikt av vilken otrolig förbättring kost, rörelse och kosttillskott kunde göra för ett barn som inte kunde lära sig läsa, min egen son. Med professionell hjälp och idogt arbete så har han avslutat sina gymnasiestudier och gått vidare i arbetslivet.

2014 tog jag över ett hälsocenter i Norrtälje och har under åren utbildat mig i flera olika behandlingsformer för att hjälpa människor till bättre hälsa både fysiskt och mentalt.

Lärandet är livslångt och du kan alltid göra en positiv livsstilsförändring.

Jag hjälper dig gärna, mina värdegrundsord är engagerad, tillgänglig och effektiv.