Studio Karmas Stipendier Tonårsyogaledare

Bli Diplomerad Tonårsyogaledare

Barnyoga.com delar i samarbete med Studio Karma, Norrtäljes yogastudio, ut tre stipendier för dem som vill använda yoga som ett verktyg på sin arbetsplats eller i sin organisation/förening i Norrtälje kommun.

Om Tonårsyogaledarutbildningen

Barnyoga.com har utbildat fler än 700 Diplomerade Barn- och Tonårsyogaledare i Norden sedan 2012 och ett av nordens ledande utbildningsföretag inom barn- och tonårsyoga. Utbildningen vänder sig till den som vill använda yoga som ett verktyg för att ge unga en tid och plats för att få hitta sitt inre lugn, sin andning och låta dem för höra att de perfekta – precis som de är! I Tonårsyogan jobbar vi med andningsövningar, balanserande sekvenser och avslappningsövningar för att minska stress och inre oro.

Om stipendierna

Angelica Henriksson, grundare av både Barnyoga.com och Studio Karma säger:

”Både som entreprenör och som mamma känns det enormt viktigt att kunna ge ännu fler möjlighet att använda yoga då vi är många som upplever att våra barn och tonåringar utsätts för stress i tidig ålder. När jag leder Tonårsyoga tänker jag att jag sår små frön. Att ett barn och unga får känna att det går att hitta lugnet precis när som helst med hjälp av andningen och att de kan lära sig detta innan pressen i skolan ökar! Att få dela ut stipendier för att ännu fler ska kunna göra detsamma är en dröm jag har haft ända sedan jag startade mina verksamheter.”

Stipendierna avser utbildningstillfället 16-17 februari 2019

Utbildningen sker lördag och söndag 16-17 februari 2019 på Studio Karma i Norrtälje. Efter utbildningsdagarna gör du hemuppgifter i form av att blanda annat leda tonårsyoga inom tre månader efter utbildningen. Det krävs 100% närvaro samt godkända uppgifter för att bli diplomerad. Mer om detta utbildningstillfälle kan du läsa här

Vem kan söka?

Du som brinner för tonåringars välmående och hälsa och jobbar i skola/förskola eller är engagerad i en organisation/förening som har eller vill ha ungdomsverksamhet. Du har erfarenhet av att leda/instruera ungdomsaktiviteter i någon form men behöver inte ha förkunskaper av yoga. Du bor eller är verksam i Norrtälje kommun.

Hur söker jag?

Skriv ett personligt brev om vem du är, vad du jobbar med/är engagerad i för tonårssammanhang, varför just du bör få detta stipendium, hur du avser använda tonårsyogan efter utbildningen och om du har någon relation till yoga idag. Vi vill också att du har ett rekommendationsbrev från din chef/ansvarig i organisationen du verkar i eller likvärdig person som kan stryka att du aktivt arbetar/kommer att arbeta med ungdomars välmående och som motiverar varför just du kommer kunna göra skillnad om du får stipendiet.

Maila din ansökan till stipendier@studiokarma.se senast 190131. Eventuella frågor kan mailas till samma adress. Svar meddelas per e-post så snart vi har möjlighet. Om du inte kan medverka 16-17 februari kommer din plats att lämnas över till en annan sökande.

Självklart kan du anmäla dig till utbildningen utan att söka om stipendium, fler utbildningstillfällen samt information om vår Barnyogautbildning finns på Barnyoga.com