Studio Karmas Stipendier Barnyogaledare

Bli Diplomerad Barnyogaledare

Barnyoga.com delar i samarbete med Studio Karma, Norrtäljes yogastudio, ut tre stipendier för dem som vill använda yoga som ett verktyg på sin arbetsplats eller i sin organisation/förening i Norrtälje kommun.

Om Barnyogaledarutbildningen

Barnyoga.com har utbildat fler än 700 Diplomerade Barnyogaledare i Norden sedan 2012 och ett av nordens ledande utbildningsföretag inom barnyoga. Utbildningen vänder sig till den som vill använda yoga som ett verktyg för att ge barn en tid och plats för att få hitta sitt inre lugn, sin andning och låta dem för höra att de perfekta – precis som de är! Vi tar hjälp av kreativa barnyogasagor som stärker både självkänslan och självförtroendet – alla kan vara med!

Om stipendierna

Angelica Henriksson, grundare av både Barnyoga.com och Studio Karma säger:

”Både som entreprenör och som mamma känns det enormt viktigt att kunna ge ännu fler möjlighet att använda yoga då vi är många som upplever att våra barn utsätts för stress i tidig ålder. När jag leder Barnyoga tänker jag att jag sår små frön. Att ett barn får känna att det går att hitta lugnet precis när som helst med hjälp av andningen och att de kan lära sig detta innan pressen i skolan ökar och tonårshormoner slår till! Att få dela ut stipendier för att ännu fler ska kunna göra detsamma är en dröm jag har haft ända sedan jag startade mina verksamheter.”

Stipendierna avser utbildningstillfället 11-12 mars 2019

Utbildningen sker dagtid måndag-tisdag 11-12 mars 2019 på Studio Karma i Norrtälje. Efter utbildningsdagarna gör du hemuppgifter i form av att leda barnyogaklasser, gå på egna yogaklasser samt skriva en egen barnyogasaga inom tre månader efter utbildningen. Det krävs 100% närvaro samt godkända uppgifter för att bli diplomerad. Mer om utbildningen kan du läsa på barnyoga.com

Vem kan söka?

Du som brinner för barns välmående och hälsa och jobbar i skola/förskola eller är engagerad i en organisation/förening som har eller vill ha barnverksamhet. Du har erfarenhet av att leda/instruera barnaktiviteter i någon form men behöver inte ha förkunskaper av yoga. Du bor eller är verksam i Norrtälje kommun.

Hur söker jag?

Skriv ett personligt brev om vem du är, vad du jobbar med/är engagerad i för barnsammanhang, varför just du bör få detta stipendium, hur du avser använda barnyogan efter utbildningen och om du har någon relation till yoga idag. Vi vill också att du har ett rekommendationsbrev från din chef/ansvarig i organisationen du verkar i eller likvärdig person som kan stryka att du aktivt arbetar/kommer att arbeta med barns välmående och som motiverar varför just du kommer kunna göra skillnad om du får stipendiet.

Maila din ansökan till stipendier@studiokarma.se senast 190211. Eventuella frågor kan mailas till samma adress. Svar meddelas per e-post senast en vecka senare. Om du inte kan medverka 11-12 mars kommer din plats att lämnas över till en annan sökande.

Självklart kan du anmäla dig till utbildningen utan att söka om stipendium, fler utbildningstillfällen samt information om vår Tonårsyogautildning finns på Barnyoga.com