Yoga med Lina i Portugal 2018

YOGA RETREAT

Datum: 24:e – 30:e juni

Plats: Vale de Moses, Oleiros, Portugal

Din investering: 9800 kr Karmapris (ord pris: 11.000 kr)

I priset ingår: morgonmeditation, 5 morgonyogaklasser, 5 eftermiddagsklasser, 2 kvällsklasser, tre mål vegetarisk & vegansk mat om dagen, boende, en utflykt till Rio Zezere, transport till och från Oleiros.

BOKA HÄR

DAGSSCHEMA

Dagarna ser ut ungefär såhär:

0​7:30 Te, frukt, nötter

08:00 Tyst morgon promenad, meditation, andning

08:30 Yogaklass med flöde

10:30 Frukost

12:00 Fritid – promenera, massage, läsa, ta ett dopp, vila

14:00 Lunch

15:00 Siesta – promenera, massage, läsa, ta ett dopp, vila

17:00 Yogaklass med fokus på återhämtning, fördjupning. Yin, restorative.

19:00 Kvällsmål

Titta på stjärnorna. Skönhetssömn.

Låt kroppen landa i harmoni

Pausa, kom bort från vardagen och fördjupa din närvaro i dig själv med rörelse, andning och meditation på den här underbara platsen i de Portugisiska bergen. Lång från arbete och vardag får du möjlighet att ta ett steg tillbaka och lyssna på vad du behöver.

Med utsökt mat, natur, lugn takt och dagliga yogaklasser närmar vi oss vår inre harmoni och stabilitet.

Yogan

Varje dag erbjuds yogaklasser, utforskning av rörelse och asana i Embodied Flow™. Klasserna ger möjlighet att utforska ditt inre landskap av kommunikation mellan kropp och sinne [body-mind]. I denna konversation möter vi oss själva i närvaro och medvetenhet.

När vi tillåter oss att vara närvarande kan vi komma till klarhet om vad vi känner och vad vi behöver. Med varje rörelse kommunicerar din kropp med dig. Vi övar på att vara i ett konstant flöde av mjukhet och stabilitet genom hela kroppen och utforskar relationen till oss själva och världen runt omkring oss. Att möta dig själv där du är just nu.

Dagarna på Vale de Moses

Mornarna startar med en tyst promenad i dalen, mindful rörelse och meditation. Vi fortsätter med en yogaklass.

På eftermiddagen erbjuder vi en lugnare form av yoga med fokus på yin och restorative, egen-massage, fördjupningar och övningar i andning, mindfulness.

Under veckan kommer vi att bygga upp vår praktik och leda kring olika teman som stödjer närvaro och medvetenhet i sinne och kropp.

Förutom yoga kan du boka kroppsbehandlingar i Shiatsu, Thai & Yoga massage, Reiki, Somatics och rörelseterapi eller ta en privatklass i Yoga.

Mat

Mat är viktigt för oss och det tycker även de som har Vale de Moses som lagar mat utifrån ayurvediska principer. Det är därför som vi gillar att åka dit. Retreatet har två vegetariska och veganska kockar som levererar tre mål mat om dagen. De lägger ned extra tid och kärlek på matlagningen med egenodlade och lokala grönsaker.

Platsen

Vale de Moses ligger i bergen och det är endast en retreatgrupp åt gången som är där, så du har tillfälle till att ta egna promenader, ligga i hängmattan och hitta nya ställen att bara vara på.

Lärare

Lina känner ni från Studio Karma. Lina leder lugna och stärkande klasser med fokus på andning, flöde med förkärlek för fysiologi. Lina har 700h+ utbildning för Yoga Alliance i Hatha, Vinyasa och Yin.

Lina är utbildad kroppsterapeut sedan 2005 och förutom behandlingar föreläser om mindfulness, trötthet, hormoner, mat- och magtrubbel och delar gärna med sig av sin kunskap.

Margôt kommer från Holland och leder dynamiska klasser med fokus på inre balans och stabilitet. Margôt har 600h+ utbildning för Yoga Alliance i hatha, vinyasa, yin och restorative. Hon arbetade tidigare som dansare och danspedagog och är filosofiskt lagd med en stark kreativ sida.

INSTAGRAM

FACEBOOK