Yoga i fantastiska Goa, Indien

Yoga i fantastiska Goa, Indien

Res till Goa för att yoga på dina egna villkor men med den där extra hjälpen för att du ska känna dig trygg. Du bokar flyg och boende själv, men får tips från oss. Sedan hjälper vi till med allt praktiskt på plats. Du får full frihet över din resa, men får hjälp på plats om något skulle uppstå av Studio Karmas lärare Jennie Wadsten, som bor större delen av året i Goa och driver Brahmani Yoga, det största yogacentret i Goa. Brahmani Yoga ligger i Anjuna (norra Goa), som bland annat är känt för “Anjuna Flea Market” där man kan göra fynd till fånigt låga priser eller vila på på stranden och njuta av sol, bad, kokosnötter och god mat. Maten här är inte lika stark som i “riktiga” Indien. Anjuna är inspirerande och mångfascetterat; här möter du både övervintrade hippies, yogis från hela världen, indiska turister och barnfamiljer.

På plats tipsar Jennie dig om bästa yogan, skönaste massagen, vad som är rimliga priser och vilken strand och restaurang som är bäst både innan resan via mail och på en välkomstlunch när du landat. I paketet ingår fri yoga på Brahmani Yoga i en vecka (som erbjuder 25 klasser i veckan), en privatlektion samt en massagebehandling.

Unna dig själv sol och värme i Goa, som är “Indian light”, perfekt för dig som reser till Indien för allra första gången. Tanka energi med fantastiska yogalärare som älskar anatomi. Ge dig tid för yoga och vila, massagebehandlingar, god, billig och nyttig mat, upptäck en ny värld – upptäck Indien!

Priser
3 700 kronor.
Har du årskortet YogaMera hos Studio Karma betalar du endast 2950 kronor.

Detta ingår:
– Infobrev inför din resa med fiffiga tips.
– Tillgång till en Facebookgrupp där fler är intresserade av att göra samma resa. Kanske hittar du en reskompis?
– Taxi till och från flygplatsen
– Välkomstlunch med information första dagen på plats.
– Fri tillgång till yogaklasser på Brahmani Yoga under en hel vecka (gäller samtliga klasser på drop in-schemat, ej workshops och kurser) se schemat genom att klicka här
– En privatlektion med en yogalärare från Brahmani Yoga
– En massagebehandling av Stuart Girling (som även är Brahmani Yogas anatomilärare)

Ingår ej:
– Flyg (förslag kommer att ges.)
Prisexempel:
Billigast: Sthlm – Mumbai (en mellanlandning): ca 3900 – 4900 kr och därefter inrikesflyg (1 tim, billigt) eller tåg till Goa
Smidigast: Sthlm – Goa (mellanlandning i Doha): ca 7900 kr – 8900 kr
Billigaste tiden att åka: feb – mars
– Boende (förslag kommer att ges)
Prisexempel: 50 – 250 kr per natt, beroende på om du föredrar för standard (dyrare under jul/nyår)
– Mat.
Prisexempel:  3 kr för en kokosnöt, 10 kr för en lyx-latte, 1 kr för en vanlig chai,  15 kr för en hel middag, 70 kr för en lyxmiddag på tex Thalassa…

Vi hjälper dig gärna att utöver detta ordna
– Hyra av vespa
– En extra yogavecka till förmånligt pris

Erbjudandet gäller 17 november 2014 – 29 mars 2015 (dvs när Brahmani är öppet under säsongen)

Bokning
– Anmäl dig genom att skicka namn, adress och mobilnr till yoga@studiokarma.se samt när du önskar resa (ungefärliga datum går utmärkt). Uppge också om du har YogaMera-kortet och därmed vill ska få rabatten.
– Vi sänder dig en faktura och när den är betald får du det första informationsmailet med tips på flyg och boenden så att du kan boka din resa.
– När du bokat resan mailar du uppgifterna till oss så börjar vi planera för din ankomst och du får infomailet med alla fiffiga tips inför resan.

Villkor
När fakturan är betald är din bokning genomförd och kan inte avbokas. Dock är den inte personlig utan kan överlåtas till någon annan. Upp till 30 dagar innan din avresa kan halva kostnaden återbetalas mot läkarintyg.

Kort om Goa:
Goa, ”Orientens Pärla”, den minsta men rikaste delstaten i Indien. I Goa möter man många trevliga överaskningar; charmiga små byar, grönskande risfält, vackra kyrkor som samsas med färgstarka tempel, en 100 km lång kust kantad av sandstränder och kokospalmer, vilda apor i träden, en härlig kulturell blandning av öst och väst.

Goa har varit Portugisisk koloni från 1510 till 1961 och mycket av de europiska influenserna syns fortfarande i många hus och kyrkor som är byggda i den typiskt koloniala stilen. I Goa är acceptansen hos lokalbefolkningen också högre, än i övriga Indien, vad gäller västerländska kläder osv.

JennieYogaGoa2011-88LR-199x300

IMG_10204b-web-wm

goa3

goa4

 goa5

goa1

goa2