Res till vackra Indien med Studio Karma 2022

Vi planerar för yogavandring i Indien

Februari 2020 reste Sofia, Emmy, Britta och Birgitta till Kerala i sydvästra Indien för att rekognocera och göra en testresa. I uppdraget låg att bo på hotellen, vandra i bergen, åka på båtarna, vandra i tigerdjungeln, sova i tält på teplantagen och att yoga på alla dessa ställen. De två veckorna avslutades med några dagar på ett ayurvediskt retreat vid havet. Underbart. Hela resan var magiskt fantastisk.

Britta är Indienguide sedan många år och kan historien, kulturen och maten. Hon vet vart du ska gå för att hitta de fina små butikerna, hur man undviker de värsta turistfällorna och vilken mat du inte bör äta. Sofia är erfaren yogalärare med många egna arrangerade yogavandringar bakom sig. Tillsammans med resebyrån blir de ett oslagbart team. Birgitta och Emmy var med för att uppleva alltihop och ge feedback som deltagare. En viktig uppgift!

Så, allt var klart för att genomföra resorna på riktigt! Datum var satta, flygstolar bokade och marknadsplanen med annonsering och informationsträffar var spikad. Så kom pandemin. En vecka efter testpatrullens hemkomst stängdes gränserna och det gick inte längre att ta sig in i eller ut ur Indien.

Materialet, planeringen, kartor och bilder finns kvar, liksom minnet av det varma havet och den goda maten. Vi är redo att genomföra resorna med er! Vi arbetar nu med målet att den första yogavandringen i Kerala blir hösten 2022.

Är du intresserad av att följa med? Vi har ännu inte någon uppgift om priset, men vi vet att det kommer att bli inklusive flyg och transfer, alla transporter på plats och allt boende. De flesta måltiderna, aktiviteterna, yogaklasserna och guider ingår också.

Vill du veta var Kerala ligger? Klicka här så kommer du dit!

Mjukyoga 296 x 150
Resa till Kerala i Indien
Indisk mat och solnedgång

Ja, jag är intresserad och vill veta mer

Du kan redan nu anmäla att du är intresserad, utan att binda dig till något. Du hamnar helt enkelt på vår lista med personer som kanske är intresserade och du kommer att få information så snart vi vet mer.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.