Res med oss till Kerala, Indien

Följ med oss! Vi reser den 5-17 november 2022

Faktaruta

Datum för resan: 5-17 November 2022
Resans längd: 13 dagar
Resans pris: 33 200 kr. Boka tidigt rabatt 1 000 kr! Boka senast 30 juni så blir priset 32 200 kr.
Vad ingår: Flyg Stockholm - Kerala t.o.r (Emirates), boende, lokala transporter, svensk guide hela resan, svensk yogalärare hela resan, vildmarksguider, vissa måltider.

Ladda ner informationsbladet som pdf

Studio Karmas  yogavandring november 2022

I februari 2020 reste Sofia, Emmy, Britta och Birgitta till Kerala i sydvästra Indien för att rekognoscera. Sofia och Britta hade satt ihop ett program tillsammans och nu var det dags att testa hotellen, vandra i bergen, sova i tält på teplantagen, upptäcka Keralas spännande historia, resa i husbåt på Backwaters, vandra i tigerdjungeln, träffa samarbetspartners - och självklart yoga på alla dessa ställen. De två veckorna avslutades med några dagar på ett ayurvediskt retreat vid havet, med tid för bad, massage och extra mycket yoga. Underbart. Hela resan var magiskt fantastisk.

Britta är reseledare i Indien sedan många år och guidar oss med kunskap och glädje genom den brokiga indiska verkligheten, förklarar kultur, religion och samhälle – och vet vart du ska gå för att hitta de fina små butikerna och den underbara maten. Sofia är erfaren yogalärare med många egna arrangerade yogavandringar bakom sig. Hon skapar personliga yogapass på rätt nivå för deltagarna, både på bergstoppar, på stranden och i djungeln. Tillsammans blir vi ett oslagbart team. Birgitta och Emmy var med för att uppleva alltihop och ge feedback som deltagare. En viktig uppgift!

Så, några veckor senare och med lite finputs var allt klart för att vi skulle kunna genomföra resorna på riktigt! Datum var satta, flygstolar bokade och marknadsplanen med annonsering och informationsträffar var spikad. Så kom pandemin. Gränserna stängdes och det gick inte längre att ta sig in i eller ut ur Indien.

Materialet, planeringen, kartor och bilder finns kvar, liksom minnet av det varma havet och den goda maten. Vi är redo att genomföra resorna med er! Nu är det ändtligen dags och den första yogavandringen i Kerala blir november 2022.

 

Vill du veta var Kerala ligger?  Klicka här så kommer du dit!

Ja, jag vill boka resan!!

Fyll i din information i formuläret här nedanför. Då får du vidare information
och kan betala en handpenning på 2.000 kr. Din bokning gäller
när handpenning är betald.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.