Sofia Dejke

Sofia har yogat i många år och är utbildad lärare i bland annat Vinyasa-yoga och Yinyoga. Sofias klasser på Studio Karmas drop in-schema är främst i Vinyasa-yoga där deltagarna andas och rör sig dynamiskt in och ur positionerna. Vinyasa är en yogaform som passar både nya och erfarna yogis.

En privatklass med Sofia kommer att ge dig en genomgång av var du står idag, vad du behöver och vad du kan göra på egen hand. Det kan exempelvis handla om att du är stressad och har svårt att släppa tankar och måsten, att du har en arm eller en höft som du har problem med eller helt enkelt några yogapositioner som du vill lära dig mer om.

Efter klassen får du med dig ett eget program som du kan arbeta med hemma mellan dina besök på klasser i studion. Du kan också boka in fler tillfällen med Sofia, kanske med några månaders mellanrum, för att titta på hur du utvecklats och se vad nästa steg kan vara i din yoga-resa.

Sofia erbjuder privatklasser på Studio Karma söndagar klockan 15-16.00 och på onsdagar och torsdagar klockan 20.00.

Information
Priser:
60 min 750 kr
60 min 3 ggr 2 100 kr
60 min 10 ggr 6 500 kr
Vid annan plats än Studio Karma: Tillägg för klass i annan lokal: 100kr.
Villkor: Anmälan är bindande men kan överlåtas till en vän om du skulle få förhinder. Om avbokning uteblir eller görs senare än 24 timmar innan sänds en faktura på hela beloppet. Vid eventuell avbokning eposta yoga@studiokarma.se
Bokning/Frågor: Maila oss på yoga@studiokarma.se eller ring 0176-20 93 23 för bokning.