Privatklass – yoga med PT

Yoga med en PT för din egen skull

En privatklass kan vara bra för dig som är ny och vill prova i lugn och ro. Det kan också vara bra för dig som yogat ett tag och vill lära dig mer om teknik, andning eller något annat.

Många vill yoga i egen takt med hjälp och stöd av en yogalärare, en PT. Du kan göra det på flera olika sätt.

Här är några exempel:

PT-yoga på privatklass

Träffa en yogalärare en gång och gå igenom vilken typ av yoga som passar dig, vilka klasser du ska gå på, vilka yogapositioner du kan arbeta med eller hur du kan arbeta med stress eller liknande i den situation du är. Du har kanske värk någonstans eller har svårt att komma igång. En träff med en yogalärare kan hjälpa dig vidare i din yogarutin.

Gå regelbundet till en yogalärare, kanske en gång i veckan, och få en personligt anpassad yogaklass varje gång. Tillsammans arbetar vi mot ett mål, tillexempel bättre sömn, en starkare rygg eller en hållbar yogarutin.

Yoga på egen hand hemma med hjälp av en personligt anpassad yogaklass. En gång varje månad träffas du och yogaläraren, i yogasalen eller digitalt, och pratar om hur det går och du får en ny yogaklass att arbeta med eller nya övningar att lägga in i din dagliga yogarutin.

En privatklass på 1 timme kostar 750 kronor. Tre klasser kostar 2 100 kronor och tio klasser kostar 6 500 kronor. Klasserna hålls i Studio Karmas lokaler. Om du vill kommer vi gärna till dig och då tillkommer en kostnad för restid. Kontakta oss så skapar vi något bra tillsammans.

Yoga digitalt hemma helt på egen hand

Vill du yoga helt på egen hand, men ändå med stöd och inspiration? Vi har en lösning som heter Studio Karma Akademi. Här finns inspelade yogaklasser, meditationer, avslappningar och annat. Akademin fungerar som en prenumeration och du kan själv avsluta när du vill. Det är ingen bindningstid och inte heller någon uppsägningstid.