Öppet hus 30 augusti

Varmt välkommen till oss på Studio Karma i Norrtälje. Du som aldrig varit hos oss, du som kanske funderat på att kika in och du som är hos oss var och varannan dag. Ni är alla lika välkomna.

Kom och mingla med oss från klockan 16 till 19. Kika på lokalerna, ät lite snacks, träffa oss i Karma Crew och några av våra terapeuter.

Vi har superbra erbjudanden just den här kvällen, tävlingar och lotterier. De första 50 besökarna får dessutom med sig en goodiebag! 🙂

Det finns naturligtvis yoga för den som vill det. Den som har giltigt träningskort på Studio Karma får ta med en vän utan kostnad! Så om du känner någon som har kort, be att få följa med!! Annars kostar klasserna endast 100 kr st denna kväll. Boka din plats via hemsidan och schemat, så är du säker på att du får vara med.

Kvällens program

Yogaklasserna tjuvstartar redan klockan 15. Under kvällen ser schemat ut så här:
15.00 – 16.15 Mjukyoga med Lina
16.15 – 17.30 Yinyoga med Agnetha
17.00 – 18.00 Vinyasayoga med Lina
17.45 – 18.45 Medicinsk yoga med Marie

Så här gör du för att anmäla dig:

Du som har kort på Studio Karma anmäler dig via schemat precis som vanligt.

Om du inte har kort kostar en klass 100 kronor. Du bokar din plats i vårt bokningssystem. Välj Schema i menyn ovan och gå sedan in på Öppet hus. Välj sedan någon eller några av de fyra klasser vi har under kvällen. Här finns också möjlighet att anmäla att man följer med en vän som har aktivt kort.

Om du endast vill komma och hänga med oss en stund, äta lite snacks, kika i butiken, vara med i lotterier och annat skoj behöver du inte boka.

Välkommen till oss!