Om oss

Studio Karma startades av Angelica Henriksson i september 2010. Tanken var att starta en plats där du kan fylla på med energi och hitta ditt lugn på ett lättillgängligt sätt, mitt i Norrtälje. Dit nådde vi direkt! Med ett stort urval av yogaklasser för både nybörjare och vana ska alla kunna hitta sitt sätt att ta en paus, få träna kropp och själ och må bra. Med fantastiska behandlingar får du ny energi och i butiken kan du shoppa vackra ting. I juli 2014 flyttade vi till nuvarande lokal på Kyrkogatan 11. Vi fortsätter att utvecklas varje dag!

Våra underbara yogalärare kan du läsa om här och våra terapeuter hittar du här!

Det är oss du träffar i butiken och receptionen:

Angelica Henriksson

“Jag nyper mig i armen nu och då. Att det är mitt jobb att få gå till vår härliga studio och träffa fantastiska människor. Jag skrattar varje dag och det är en ynnest att få höra från kunderna att vi gör skillnad. För mig betyder yoga frihet. Jag hoppade av en trygg anställning för att prova vingarna som egenföretagare och tack vare yogan är jag där jag är idag. Med yogan som både träningsform, livsstil och jobb. Jag är enormt tacksam!”

Grundare och VD av Studio Karma och Barnyoga.com, Årets Nyföretagare 2013 och Året Unga Kvinnliga Företagare 2015.

 

Marja Sjögrip

“Min arbetsplats är min meditation! Att öppna dörrarna in till studion varje dag är min finaste stund på morgonen. Jag kommer direkt ner i varv, och min energi pumpar på!  Jag arbetar i en verksamhet där målet är att kropp och själ får energi. Det är få arbetsplatser som levererar detta och Jag är oerhört stolt att vara en del av Studio Karma!

Som verksamhetsansvarig har jag ett finger med i allt som rör Studio Karma – allt från schemaläggning till inköp i butiken, samt våran fantastiska personal och underbara kunder! Det flödar så mycket kärlek och värme på Studio Karma! Jag älskar mitt jobb! ”

 

Anneli Gisselson Brodin

“Jag lever med yoga som ett verktyg för att hantera Fibromyalgi och Utmattning. Yogan för mig är att hitta en helhet som innefattar både kropp och själ.

Att få dela yogan med barnen är för mig det allra finaste, att redan från grunden få med sig dessa livsverktyg ut i livet, det önskar jag att vi alla hade med oss. Att ha den fantastiska förmånen att sedan kunna kombinera sitt yrke som administratör på en yogastudio som Studio Karma, det är livskvalité för mig!”

Diplomerad Barnyogaledare, Virya Bas 1 instruktör, har även gått  Yinyoga och YogaNidra-utbildningar för min egen personliga utveckling.

 

 Hanne Malmgren

Text kommer inom kort!

 

 

 

 

 

 

Karma

Redan från starten av Studio Karma bestämde vi oss för att sprida energi till vår omgivning. Vi ville stötta projekt som gör vår region till en bättre plats att leva i, nu och i framtiden.

Vi startade projektet “Yoga till varenda unge” och erbjöd gratis barnyogaklasser för nästan 200 förskolebarn och deras pedagoger i vår kommun. Genom åren har vi arrangerat en rad donationsklasser, bland annat till förmån för Stiftelsen Friends, RoslagsBlomman och ”De ensammas jul” i Rodenkyrkan.

Självklart sopsorterar vi och använder ekologiska produkter i så stor utsträckning vi kan.