Om oss

Studio Karma startades av Angelica Henriksson i september 2010. Tanken var att starta en plats där du kan fylla på med energi och hitta ditt lugn på ett lättillgängligt sätt, mitt i Norrtälje. Dit nådde vi direkt! Med ett stort urval av yogaklasser för både nybörjare och vana ska alla kunna hitta sitt sätt att ta en paus, få träna kropp och själ och må bra. Med fantastiska behandlingar får du ny energi och i butiken kan du shoppa vackra ting. I juli 2014 flyttade vi till nuvarande lokal på Kyrkogatan 11. Vi fortsätter att utvecklas varje dag!

Våra underbara yogalärare kan du läsa om här och våra terapeuter hittar du här!

Våra utmärkelser:

Årets Nyföretagare, NyföretagarCentrum 2013
Året Unga Kvinnliga Företagare, Freija 2015
Norrtälje Utvecklings ABs Hederpris 2018
Årets Yogahäng 2019, Yogagalan 

Samarbeten:

Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu

Det är oss du träffar i butiken och receptionen:

Angelica Henriksson

“Jag nyper mig i armen nu och då. Att det är mitt jobb att få gå till vår härliga studio och träffa fantastiska människor. Jag skrattar varje dag och det är en ynnest att få höra från kunderna att vi gör skillnad. För mig betyder yoga frihet. Jag hoppade av en trygg anställning för att prova vingarna som egenföretagare och tack vare yogan är jag där jag är idag. Med yogan som både träningsform, livsstil och jobb. Jag är enormt tacksam!”

Grundare och VD av Studio Karma och Barnyoga.com, Årets Nyföretagare 2013, Året Unga Kvinnliga Företagare 2015 samt mottagare av Norrtälje Utvecklings ABs Hederspris 2018.

 

Anneli Gisselson Brodin

“Jag lever med yoga som ett verktyg för att hantera Fibromyalgi och Utmattning. Yogan för mig är att hitta en helhet som innefattar både kropp och själ.

Att få dela yogan med barnen är för mig det allra finaste, att redan från grunden få med sig dessa livsverktyg ut i livet, det önskar jag att vi alla hade med oss. Att ha den fantastiska förmånen att sedan kunna kombinera sitt yrke som administratör på en yogastudio som Studio Karma, det är livskvalité för mig!”

Diplomerad Barnyogaledare, Virya Bas 1 instruktör, har även gått Yinyoga och YogaNidra-utbildningar för min egen personliga utveckling.

 

 Hanne Malmgren

Hanne möter ni oftast i receptionen hos oss. Hon är vår allt i allo – som har varit längst hos oss. Undrar du över någonting praktiskt kring ditt yogapass så är det henne du ska fråga!

 

 

 

Karma

Studio Karmas filosofi är att våra kunder går på klasser/går på behandlingar för sin egen skull men också för sin omvärld. Så vi har kontinuerligt verksamheter som stöder vår omgivning:

  • 2018 startar vi Studio Karmas Stipendier.
  • Vi stödjer Norrtälje kommuns Mitt Lov-aktiviteter och Camp Roslagen.
  • Vi tar emot arbetspraktikanter och sommarjobbare från Norrtälje kommun i mån av plats.
  • Hösten 2017 arrangerade vi donationsklasser till förmån för RoslagsBlomman.
  • Hösten 2015 skänkte vi kläder, förnödenheter samt gratis yogaklasser till Nyanlända i Norrtälje kommun.
  • I september 2015 arrangerade vi Yoga utan gränser till förmån för Läkare utan gränser.
  • RoslagsBlomman stöttar barn och unga i Norrtälje kommun. Vi har arrangerat donationsklasser till förmån för dem, vi säljer deras pins i butiken samt har vi sponsrat dem med en ny hemsida som publicerades vintern 2014-2015.
  • Regelbundet arrangerar vi donationsklasser runt jul och andra högtider. Framtida projekt får du gärna vara med och påverka!
  • För att fira vårt 1 års jubileum arrangerade vi under september 2011 donationsklasser till förmån för Friends som motverkar mobbning i Norrtälje kommuns skolor.
  • Under vintern 2010-2011 jobbade vi för projektet ”Yoga till varenda unge”, som gjorde att 144 barn och 38 vuxna fick prova Barnyoga i Norrtälje kommun. Projektet ledde vidare till Barnyoga.com