Ny på Studio Karma?

Här finner du svar på de vanligaste frågorna man brukar ha när man är ny på Studio Karma. Har du fler frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Hoppas att vi ses på yogamattan inom kort!

KAN VEM SOM HELST YOGA?
Ja, alla kan yoga. Ung som gammal, vig som stel. Det gäller bara att hitta yogaformen som passar dig. Alla vi yogalärare är vana att anpassa klasserna efter deltagarna. Läs om de olika formerna här och välj en som du tycker passar dig. Kom sedan och prova så guidar vi dig vidare. Vi har regelbundet kostnadsfria introduktioner där vi presenterar yoga i allmänhet och yogan vi erbjuder på Studio Karma i synnerhet. Planerade introduktioner finner du under Program.

VILKA KLASSER KAN JAG GÅ PÅ SOM NYBÖRJARE?
Du kan gå på alla Öppna klasser utom de som är markerade med “ej för nybörjare”. Du kan alltid komma och prova dig fram och vill du få mer vägledning är du välkommen att ringa oss.

NÄR SKA JAG BÖRJA?
När det passar dig! Även om det är mitt i terminen eller i varmaste sommaren. Vi vill göra yogan tillgänglig för alla så vi anpassar klasserna efter deltagarna. Såklart kommer det att vara en massa nytt om det är absolut första gången du yogar men då kan du bara se tjusningen i att få göra något helt nytt – det är närvaroträning på hög nivå. Tveka inte, bara kom. Det kommer med största sannolikhet vara flera där som är lika nya som du!

VAD KOSTAR DET?
Du kan alltid börja med kortet Ny & Nyfiken. Med det kortet får du prova så många klasser du vill i två veckor. Efter det kan du välja mellan Årskort (kan frysas utan kostnad en gång per år), Terminskort eller Klippkort beroende på hur mycket du önskar yoga och hur länge du vill binda dig. Läs mer om korten här, klicka på respektiver kort. Önskar du bara komma på en enda klass går det att betala per gång. Korten köper du antingen på hemsidan eller på plats innan din första yogaklass, kom ca 20 minuter innan klassen börjar. Och betala med kort eller swish!

VAD SKA JAG TA MED MIG?
Bär mjuka, följsamma kläder, undvik stora smycken och klockor. Vi yogar barfota. Ta med en egen yogamatta om du har. Annars hyr du en för 20 kronor per klass eller köper din egen i butiken (Lån av yogamatta ingår i kortet Ny & Nyfiken och Prova på). Vi har riktigt bra mattor till försäljning i butiken. Allt annat du behöver finns på plats.

KRÄVS BOKNING?
Till de Öppna klasserna är det bara att komma! Ska du köpa kort är det bra att du kommer cirka 20 min innan klassen börjar. Betala med kort. Ta för vana att alltid kika in på schemat på hemsidan innan du kommer för att se att inga ändringar har skett. Du kan också gilla Studio Karma på Facebook så håller vi dig uppdaterad.

KLÄDER & VÄRDESAKER
Ta av skor i hallen och placera dem på skohyllorna. Ytterkläder hänger du av dig i yogasalen där vi låser.

KOM REN OCH OMBYTT
Du kan med fördel komma ombytt till dina klasser då vi varken har omklädningsrum eller dusch. Men det går att byta om på våra stora toaletter där du också kan tvätta av dig. Ta för vana att komma ren till dina klasser, undvik parfymer och rökning. Vi har en vacker plats i anslutning till yogasalarna där du kan tvätta dina fötter innan din klass.

EGET ANSVAR OCH FÖRSÄKRINGAR
Meddela läraren om eventuella skador, allergier eller dylikt (som graviditet) som kan påverka din träning, men som alltid ansvarar du för din egen kropp och handlingar. Det är viktigt att du har en egen försäkring, då du ej innefattas av våra företagsförsäkringar.

BETALA MED KORT ELLER SWISH FÖR MILJÖNS SKULL
I yogastudion och butiken tar vi endast kort och swish. Detta för att kontanter är en miljöbov… Och så är det ju så smidigt!

Varmt, varmt välkommen till Studio Karma!

//Karma Crew

Köp kort här