Ny på Studio Karma?

Här finner du svar på de vanligaste frågorna man brukar ha när man är ny yogautövare på Studio Karma. Har du fler frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Hoppas att vi ses på yogamattan inom kort!

KAN VEM SOM HELST YOGA?
Ja, alla kan yoga. Ung som gammal, vig som stel. Det gäller bara att hitta yogaformen som passar dig. Läs om de olika formerna här och välj en som du tycker passar dig. Kom sedan och prova så guidar vi dig vidare.

VILKA KLASSER KAN JAG GÅ PÅ SOM NYBÖRJARE?
Du kan gå på alla Öppna Klasser några förkunskaper, men vi rekommenderar att du går våra grundkurser. Det finns en grundkurs i respektive yogaform, läs mer om grundkurser här.

NÄR SKA JAG BÖRJA?
Du kan börja precis när som helst under året. Grundkurserna har regelbundna kursstarter, läs mer om grundkurser här.

VAD KOSTAR DET?
Du kan alltid börja med kortet Ny & Nyfiken. Med det kortet får du prova så många klasser du vill i två veckor för endast 400 kr. Efter det kan du välja mellan Karmakortet (årskort), Terminskort eller Klippkort beroende på hur mycket du önskar yoga och hur länge du vill binda dig. Läs mer om korten här, klicka på respektive kort. Önskar du bara komma på en enda klass går det att betala per gång. Korten köper du antingen på hemsidan eller på plats innan din första yogaklass, kom cirka 20 minuter innan klassen börjar. Och betala med kort eller swish!

VAD SKA JAG TA MED MIG?
Bär mjuka, följsamma kläder, undvik stora smycken och klockor. Vi yogar barfota. Ta med en egen yogamatta om du har. Annars hyr du en för 20 kronor per klass eller köper din egen i butiken (Lån av yogamatta ingår i korten, Ny & Nyfiken, YogaKlass och YogaUng). Vi har riktigt bra mattor till försäljning i butiken. Allt annat du behöver finns på plats.

KRÄVS BOKNING?
Till de Öppna Klasserna är det bara att komma! Men du kan med fördel boka via appen/hemsidan för att få meddelande om en ändring av klassen skulle ske. Ska du köpa kort är det bra att du kommer cirka 20 min innan klassen börjar. Betala med kort. Ta för vana att alltid kika in på schemat appen/hemsidan innan du kommer för att se att inga ändringar har skett.

KLÄDER & VÄRDESAKER
Ta av skor i hallen och placera dem på skohyllorna. Ytterkläder hänger du av dig i yogasalen där vi låser.

KOM REN OCH OMBYTT
Du kan med fördel komma ombytt till dina klasser då vi varken har omklädningsrum eller dusch. Men det går att byta om på våra stora toaletter där du också kan tvätta av dig. Ta för vana att komma ren till dina klasser, undvik parfymer och rökning. Vi har en vacker plats i anslutning till yogasalarna där du kan tvätta dina fötter innan din klass.

EGET ANSVAR OCH FÖRSÄKRINGAR
Meddela läraren om eventuella skador, allergier eller dylikt (som graviditet) som kan påverka din träning, men som alltid ansvarar du för din egen kropp och handlingar. Det är viktigt att du har en egen försäkring, då du ej innefattas av våra företagsförsäkringar.

BETALA MED KORT ELLER SWISH FÖR MILJÖNS SKULL
I yogastudion och butiken tar vi endast kort och swish. Detta för att kontanter är en miljöbov… Och så är det ju så smidigt!

Varmt, varmt välkommen till Studio Karma!

//Karma Crew

Köp kort här