Välkommen till Margit

 

Leg.Naprapat

Margit har arbetat som massör i 25år men är sedan 14år verksam som Leg. Naprapat, dels på den egna praktiken på Väddö och dels med olika idrottslag. En Naprapat arbetar med rörelseapparaten – muskler leder och skelett. Margit söker du om du besväras av tex. ryggsmärtor, smärta i nacke och skuldror eller inskränkt rörlighet i någon led.  Huvudvärk och yrsel kan i många fall orsakas av spända muskler.  Hos mig får du i lugn och ro berätta om din ev smärthistorik, sjukdomsbild och dina symptom.  Därefter gör jag en klinisk undersökning och behandling. Du får även råd och tips om ev rehabträning att utföra själv som förebyggande.

 

KLINISK UNDERSÖKNING/BEHANDLING

För att komma till rätta med dina problem behöver vi hitta orsaken. Olika rörelsetester & neurologiskatester indikerar var dina problem har sitt ursprung och pekar ut området som behöver behandlas.

KLASSISKMASSAGE

Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, gnidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Villkor

Av- och ombokning av tider skall ske minst 24 timmar innan till Margits telefon,
annars gäller full debitering.

Kontakt

e-post: margit@studiokarma.se

Telefon: 070-603 60 46