Yoga på Studio Karma i Norrtälje

Mammabebisyoga

Några gånger per termin har vi mammabebisyoga på schemat. På dessa klasser yogar du tillsammans med din bebis. Efter graviditet, förlossning och de omvälvande förändringar som sker i livet när man fått barn är det skönt att komma i kontakt med och träna upp sin egen kropp igen.

Klasserna utgår med Hathayoga som bas. Vi jobbar mycket med stärkande yogarörelser för bäckenet, ryggen och axlarna i lugnt tempo tillsammans med andningen för att successivt återfå kraft, styrka och energi. Barnens behov styr klassen.

Vi rekommenderar att du väntar tills efter efterkontrollen tills du börjar yoga. Lättast är om barnet ännu inte kryper men det går att vara med ändå.

Vänligen observera att barnvagnarna lämnas utanför studion. Ta med lås och regnskydd till vagnen. Ta med en filt till bebisen att ligga på. Yogamatta får du låna!

Mammabebisyogaklasserna är en del av våra Öppna klasser och du deltar med de vanliga korten. Fördelen blir då att kortet du köper inte bara gäller på mammabebisklasserna utan på samtliga Öppna klasser. Du kan också betala per gång.