Marie Håkansson

Marie hade yogat och mediterat i många år och har provat på det mesta inom yogan innan hon för några år sedan hittade Kundaliniyogan och kände att hon kommit hem. Både kropp och själ får sitt och det finns ett hav av härliga och utmanande yogapass och meditationer för att välja på. Ett yogiskt husapotek helt enkelt! Marie går sista terminen på en två-årig yogalärarutbildning och har nyligen påbörjat en utbildning i healing. Hon har yogaklasser på landet där hon bor genom sitt företag Yogalini och i vår kommer hon också att ha yogaklasser för ryttare.

Marie har egen häst och använder yogan för att fysiskt utveckla ridningen men framförallt för att hitta lugnet och avslappningen som behövs i ridningen och i samvaron med hästen. På hästryggen blir det så tydligt hur vår stress och vår andning påverkar djuret och hur mycket vi har att vinna på att komma i balans.

När du kommer till ett yogapass hos Marie vill hon att du ska utmana dig själv utifrån dina förutsättningar. Bara du vet vad som behövs. För Marie har y0gans utmaning handlat om att lyssna på kroppen och ta det lugnt och vänta in. För dig kanske det handlar om att ta i lite extra eller att bara stanna upp där du är. Med trygghet, värme och humor leder Marie dig i yogan och hon vill att du lämnar yogamattan med ett stort varmt hjärta för dig själv och din egen personliga resa.