Lisa Brown

Med sin livserfarenhet, sin energi och sin humor delar Lisa friskt med sig av viryayogan. “Om de jag yogar med får med sig en härlig känsla av ny energi både i kropp och i knopp – då har jag nått fram!” säger Lisa med ett leende.

Yogan kom in i Lisas liv 2013. “Jag kommer ihåg min allra första yogaklass på Studio Karma.” berättar Lisa. “Att få möjlighet till totalt fokus inåt och total återhämtning, det var för mig helt nytt. Jag skrattade mig genom halva yogapasset och grät mig genom den andra halvan. Och jag älskade det!”

Kärlekshistorian med yogan växte och Lisa med den. Efter att ha yogat regelbundet i några år kände hon att hon ville vidare på sin yogaresa och hon började en 200 h yogalärarutbildning i Viryayoga på Nordiska Yogainstitutet i januari 2016 med Josephine Selander som huvudlärare. “Viryan ger mig en fast grund att stå på i yogan. Jag tycker om viryans tanke att jobba med hälsosam rörelselära efter en utarbetad metod samtidigt som man har roligt när man yogar” förklarar Lisa.

Lisa är också utbildad SUP-yogalärare för Sofie Ringsten, SUP-yoga är alltså yoga på vattnet på en stor surfbräda. “Galet roligt och underbart avslappnade på samma gång” säger Lisa om SUP-yogan.

Lisa har även valt att utbilda sig som yinyogalärare för att komplettera den dynamiska viryayogan. “Jag har med tiden lärt mig att uppskatta yinyogans stillhet samt inåtvända och meditativa fokus”, beskriver Lisa. “Många av oss, mig inkluderat, behöver mer av yin i ett yangorienterat prestationsinriktat samhälle och jag vill att fler ska upptäcka vad yinyoga kan göra för dom”, fortsätter hon.

“Yogan har givit mig så mycket och nu vill jag dela med mig av yogans alla fördelar. Hoppas vi ses på Studio Karma. Namaste på er!”

Kontakt

lisa@studiokarma.se
072-518 11 18

Utbildning

  • Yinyoga 2016 för Satu Tuomela
  • Viryayoga 200 h, Nordiska yogainstitutet – 2016
  • SUP-yoga, Sofie Ringsten – 2016
  • MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction), TioHundra – 2014