Erinn Magnusson

Erinn fick sin introduktion till yoga i 2005 och har varit en certifierad hathayogalärare sedan 2011. Sedan dess har hon lett klasser i klassisk hathayoga, hotyoga, mjukyoga, hathaflow, yogalates och yinyoga. Erinn nu leder Studio Karmas gravidyogakurser samt vikarierar ibland på drop-in schemat. Erinn är legitimerad dietist och är mamma till två små fantastiska och utmanande pojkar.

Erinns klasser ger variation och utmaning. Med tydliga instruktioner hjälper hon eleverna att vara uppmärksamma på vad som sker i kroppen och sinnet. Hon ger väl sammansatta klasser så att hela kroppen känns omhändertagen.  Hon tycker också att det är viktigt att ha det kul och skratta lite i klasserna. Om man inte kan le under en yogaklass, då tar man det alldeles för seriöst!

Klasserna utvecklar dig som är en van yogi, men passar även den som enbart har yogat lite grann. Med dessa klasser kommer du att växa i din yoga, oavsett var du började.

Erinn är kanadensisk och har bott med sin svensk make i Norrtälje sedan 2012.  På fritiden tycker hon om att umgås med familjen, matlagning, trädgårdspyssel och lugnande promenader ute i naturen.

Erinn känner att yogan har hjälpt henne enormt att växa som en person. Yogan har gjort och fortsätter att göra underverk i hennes liv, framförallt med ökad medvetenhet, livsglädje, tålamod och tacksamhet!

Välkommen att yoga med Erinn!

KONTAKT:

erinn@studiokarma.se
073-100 48 99

UTBILDNING:

  • Gravidyogalärare utbildning, Atmajyoti Yoga Studio, Stockholm, augusti 2014.
  • 200-timmars Hathayogalärare utbildning, Lotus Soul Gym Yoga Studio, Edmonton, Kanada. Yoga Alliance certifierad Hathayogalärare, april 2011.
  • Kandidatexamen i Nutrition och Matvetenskap med motsvarande Dietistprogrammet, University of Alberta, Edmonton, Kanada. Legitimerad Dietist, maj 2010.
  • Kandidatexamen i Kinesiologi (2000-2005), University of Calgary, Calgary, Kanada.