Agnetha Tillnert

Jag är Vinyasayogalärare och Diplomerad Barnyogaledare som även är fotograf med stort intresse för färg och form samt keramik. Jag bor på landet strax utanför Norrtälje med sambo och tre barn. Yogan har funnits i mitt liv i över tio år och har varit med mig genom livets upp- och nedgångar.

Yogan för mig är en chans till återhämtning och att fylla på med ny energi och kraft. Ett sätt där man får en chans att lyssna inåt, en plats utan några krav eller måsten. För mig har yogan varit ett fantastiskt redskap där jag fått en paus i livet och kunnat släppa alla tankar, stress, oro och där jag fått möjlighet att landa och bara få vara här och nu och kunnat återställa mig själv.

Studio Karma har blivit som mitt andra hem och hösten 2016 tog jag steget och utbildade mig till Yogalärare på Studio Karmas yogalärarutbildning. Yogan har blivit en naturlig del i mitt liv som jag nu tar med mig ut i vardagen, i klasserna jag leder och till mina och andras barn.

Att få yoga med barn är fantastiskt roligt. Det är härligt att se hur barnen upptäcker sin andning och ökar sin kroppskännedom och samtidigt får igång sin fantasi, tankar, känslor och nyfikenhet. Det är en fin stund med gemenskap utan någon tävling och där alla duger som man är. Jag har sett att Barnyoga ökar barnens fantasi, empati och stärker barnens självkänsla och jag hoppas att jag lyckas kunna ge dem verktyg för att tidigt kunna hantera stress och oro i sina liv.

Välkommen till mina klasser!

Kontakt

070-999 66 48
agnetha@studiokarma.se