KORT OCH PRISER OCH VILLKOR

Vad roligt att du är intresserad av Studio Karma och våra yogakort! Det finns mycket att välja på, om du har svårt att se vilket som skulle passa dig bäst hjälper vi dig gärna. Vi kommer då att fråga hur mycket du vill yoga och vilka tider som passar dig. Allra mest fördelaktigt är alltid Karmakortet (årskort). Om du vill yoga minst en gång i veckan är det billigare med Karmakort eller Yoga Fritt än med Klippkort.

Om du arbetar på Norrtälje Kommun, Tiohundra, Anstalten, Lantmäteriet eller Svenska Kyrkan har du extra förmånligt pris på klippkort och Karmakortet. Det kan du läsa mer om på ert intranät eller liknande, eller kom in och fråga om ditt specialpris.

Vi är anslutna till Benify och ePassi, så du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. Det kan du göra även om din arbetsgivare inte använder någon friskvårdsportal. Då får du ett kvitto från oss som du kan lämna in till arbetsplatsen.

Alla våra kort är personliga och kan inte delas, överlåtas eller säljas vidare. De kan inte heller lösas in mot varor i yogabutiken, behandlingar eller presentkort. Det är endast årskortet Karmakortet som kan frysas.

Våra bokningsregler hittar du här

KARMAKORTET – ÅRSKORT

Karmakortet är vårt bästa kort; ett årskort som ger dig fri tillgång till alla öppna klasser och grundkurser. Du får 10 procent rabatt på yogatillbehör i butiken och upp till 50 % rabatt på utvalda kurser och workshops. Kortet kan frysas en månad, en gång per år. Du får förvara din yogamatta i studions matthotell. Du får 6 gåvokuponger per år för att bjuda med vänner till yogan. Kortet är personligt och kan betalas på två olika sätt, engångsbetalning eller autogiro.

ENGÅNGSBETALNING – 8 600 KR

Årskortet kostar 8 600 kronor om du betalar hela summan vid ett tillfälle. Kortet gäller från den dag du köper det och ett år framåt. När ditt år närmar sig slutet får du en påminnelse från oss med en fråga om du vill förnya kortet.

AUTOGIRO – 795 KR PER MÅNAD

Du kan ansöka om att få dela upp betalningen med hjälp av autogiro varje månad – ett årskort på avbetalning. Du medger att Studio Karma drar månadskostnaden från ditt konto till dess att kortet är fullt betalt. Avbetalningstiden är tolv månader i följd från att avtalet tecknas. Efter de tolv månaderna övergår avtalet till ett löpande avtal med en månads uppsägningstid. Pengarna dras i förskott, dvs pengarna för exempelvis augusti månad dras den 28 juli. Första betalningen sker alltid med kort på Studio Karma. Vid en eventuell frysning av kortet görs ett uppehåll i betalningarna och sista månad skjuts framåt.

Yoga Fritt – autogiro 950 kr/månad

Det här är kortet för dig som vill yoga mycket men inte vill binda upp dig för ett helt år med Karmakort. Alla yogaklasser på Studio Karmas schema ingår. Du har ingen bindningstid och kortet sägs enkelt upp utan uppsägningstid. Kortet gäller så länge det är betalt, dvs om du säger upp kortet den 12 augusti gäller det fram till 31 augusti. Så länge kortet inte sägs upp löper det vidare. Första betalning sker i samband med köpet.

KLIPPKORT – 1 950 KR

Klippkort gäller för 10 klasser på vårt schema. Kortet är personligt och giltigt i 12 månader. Om du har klipp kvar när kortet är på väg att gå ut kan vi låta dig ta med dig dina oanvända klipp till det nya kortet. Kortet kan inte förlängas på grund av oanvända klipp.

YOGA DAG – 3 500 KR

Yoga dag är vad det heter, ett kort som gäller på dagar, inte på kvällar eller helger. Det är ett terminskort som gäller sex månader från köpdatum och som ger dig tillgång till alla öppna klasser på vardagar som startar innan kl 14.00. Yoga dag ger dig även tillgång till samtliga online-klasser. Kortet är personligt.

YOGA RECEPT – 850 KR

Det här är ett kort för dig som fått ett recept på fysisk aktivitet, FaR. Ta med dig recept och legitimation så får du köpa vårt kort som gäller i två månader på öppna klasser. Kortet är personligt. Prata gärna med någon av yogalärarna om vilken typ av yoga du behöver så hjälper vi dig att hitta rätt klasser på schemat. Läs mer om FAR och yoga på recept här.

YOGA UNG – 500 KR

Det här är ett klippkort med 10 klasser för dig som ännu inte fyllt 20 år. Lån av yogamatta ingår. Kortet är giltigt i tolv månader. Du kan också betala per gång, 50 kr.

NY OCH NYFIKEN – 400 KR

Är du nyfiken på yoga och vill prova lite olika typer innan du bestämmer dig? Vårt kort Ny och Nyfiken ger dig tillgång till alla öppna klasser i 14 dagar. Det här kortet kan endast köpas en gång per person. Kortet är personligt.

ÖPPEN KLASS – 250 KR

Välkommen på drop in! Lån av yogamatta ingår. Det här är vårt dyraste alternativ, men för dig som endast vill vara med enstaka gånger kan det vara ett bra alternativ.

FRYSA KORT

Vårt årskort Karmakortet går att frysa en månad per år! Det gäller både när du betalt som engångsbetalning och med autogiro. Övriga kort går inte att frysa eller förlänga.

MER OM KORT OCH PRISER

Om du är osäker på vilket kort som passar dig bäst får du gärna komma in och prata om det med oss, så hjälper vi dig! Vi har även färdiga paket för dig som vill ha extra allt.

Butik ekologisk yoga hälsokost kort och priser