Priser och villkor

Karmakortet

Ett årskort som ger dig fri tillgång till alla öppna klasser och grundkurser.
Du får också upp till 50 % rabatt på utvalda kurser och workshops.
Kortet kan frysas en månad, en gång, per år.
Du får förvara din yogamatta i studions matthotell och du får 6 gåvokuponger per år för att bjuda med vänner till yogan. Kortet är personligt.

Engångsbetalning – 8 600 kr

Årskortet kostar 8 600 kronor om du betalar vid ett tillfälle. Kortet gäller från den dag du köper det och ett år framåt. När ditt år närmar sig slutet får du en påminnelse från oss med en fråga om du vill förnya kortet.

Dela upp betalningen med autogiro – 795 kr per månad

Du kan ansöka om att få dela upp betalningen med hjälp av autogiro varje månad – ett årskort på avbetalning. Du medger att Studio Karma drar månadskostnaden från ditt konto till dess att kortet är fullt betalt. Avbetalningstiden är tolv månader i följd från att avtalet tecknas. Efter de tolv månaderna övergår avtalet till ett löpande avtal med en månads uppsägningstid. Pengarna dras i förskott, dvs pengarna för exempelvis augusti månad dras den 27 juli. Första betalningen sker alltid med kort på Studio Karma. Vid en eventuell frysning av kortet görs ett uppehåll i betalningarna och sista månad skjuts framåt.

Kom in i studion så hjälper vi dig med ansökan.

Yoga Termin – 5 100 kr

Ett kort som gäller sex månader från köpdatum och som ger dig tillgång till alla öppna klasser på schemat. Delbetalning är möjlig. Kortet är personligt.

Yoga Dag – 3 500 kr

Ett terminskort som gäller sex månader från köpdatum och som ger dig tillgång till alla öppna klasser på vardagar innan kl 14.00. Klasserna är märkt med en stjärna* i schemat. Kortet är personligt.

Yoga Klipp – 1 950 kr

Klippkort för 10 öppna klasser. Kortet är personligt och giltigt i 12 månader.

Yoga Recept – 800 kr

Yoga för dig som fått ett recept på fysisk aktivitet, FAR. Ta med dig recept och legitimation så får du köpa vårt kort som gäller i två månader på öppna klasser. Kortet är personligt. Läs mer om FAR och yoga på recept här.

Yoga ung – 500 kr

Ett klippkort med 10 klasser för dig som inte fyllt 20 år. Lån av yogamatta ingår. Kortet är giltigt i tolv månader. Du kan också betala per gång, 50 kr.

Ny och nyfiken – 400 kr

Öppna klasser i 13 dagar, inklusive lån av yogamatta. Kan endast köpas en gång per person. Om du sedan köper ett kort till ordinarie pris innan ditt kort gått ut får du 400 kr i rabatt. Kortet är personligt.

Öppen klass – 250 kr

Välkommen på drop in! Lån av yogamatta ingår.