Viryayoga

Viryayoga är en dynamisk yogaform med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning. Varje vecka fokuserar vi på ett fysiskt tema och kryddar med filosofiska tankekorn, så att du kan väva in yogan i vardagen både fysiskt och mentalt.

Klasserna utvecklar och stärker dig som är van yogi men passar även för den som enbart har yogat litegrann och vill ha en stadig grund att stå på. Vi yogar efter Viryayogans program nivå 1, 2 och 3, som stärker kropp och sinne och ger en bra grund för yoga men som även bjuder på en del utmaningar. Du kommer att lära dig grundteknik/biomekanik, andningen i yoga, flera olika andningsövningar (pranayamas) och meditation.

Viryayogan stärker och mjukar upp kroppen steg för steg i tio moduler; Uppvärmning, solhälsningar, stående positioner, balansövningar, coreövningar- och armbalanser, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande positioner och avslappning.

Virya 1-2 Grundtekniker. Nivå: Nybörjare-Vana

Virya 1-3 Grundtekniker med möjligheter till utmaningar. Nivå: Nybörjare-Fortsättning

Virya 2-3 Vi yogar utifrån Viryayogans modulsystem nivå 2 och 3, med mer avancerade asanor. Nivå: Fortsättning-avancerad