Julklappstips för företag

Ge dina medarbetare en lugn start på 2017. Välj en julklapp som skapar förändring. Yoga motverkar stress, ökar fokus och ger mer livsglädje. Vi ger dig ett fint paket att lämna över till var och en av dina medarbetare och de kan använda presenten när som helst under 2017. Såklart hoppas vi att även du unnar dig ett paket!

Erbjudandet gäller för företag som köper tre valfria paket eller fler. Kan betalas med kort eller mot faktura. Kontakta oss på yoga@studiokarma.se eller välkommen in i butiken tis-fre 12-18.00 eller lör 12-14.00.

paket-1

Date with Myself

30 minuter valfri behandling + två yogaklasser. 
450 kr ink moms, värde 895 kronor
I paketet finns ett värdebevis och två yogakuponger. Medarbetaren väljer och bokar sin behandling via hemsidan. Yogakupongerna ger medarbetaren två yogaklasser ifrån drop in-schemat under 2017.

paket-2

Make a Change

Kom igång med en privatklass på yoga + två yogaklasser.
450 kr ink moms, värde 1 150 kronor.
I paketet finns ett värdebevis och ett Guldkort laddat med två yogaklasser. På privatklassen med en yogalärare (dagtid, vardagar) får medarbetaren en personligt anpassad introduktion till hur denne kan ta hjälp av yoga för att skapa förändring. Guldkortet ger medarbetaren två yogaklasser ifrån drop in-schemat under 2017.

paket-3

The Perfect Gift

Presentkort på valfritt belopp + två yogaklasser.
Yogaklassernas värde: upp till 400 kronor
I paketet finns ett presentkort och två yogakuponger. Du bestämmer beloppet på presentkortet som gäller på all yoga, alla behandlingar och allt i vår butik. Yogakupongerna ger medarbetaren två yogaklasser ifrån drop in-schemat under 2017.