Introduktion – Yoga på Studio Karma med Angelica

Är du nyfiken på yoga? Vill du veta vilken form som passar dig och hur man egentligen beter sig när man kommer till en yogastudio? Funderar du på om man behöver vara så där vig och smidig eller är det sant att yoga verkligen passar alla?

Svarar du ja på ovan frågor är den här introduktionen precis vad du behöver. Angelica Henriksson introducerar dig till yogans värld under en kväll och sedan får du prova våra klasser under två valfria veckor.

Angelica presenterar de yogaformer vi erbjuder på Studio Karma och ger dig en smak på hur en yogaklass kan gå till. Tanken är att vi tillsammans ska räta ut alla frågetecken du kan tänkas ha och få dig att känna dig varmt välkommen till Studio Karma precis som du är!

Information
När? En av fyra onsdagskvällar 2, 9, 16 eller 23 september ses vi 18.30-21.00. Du väljer själv vilka två veckor du vill yoga mellan v 36 och 42.
För vemAlla kan vara med, du kan sitta på stol om du vill och du som önskar en utmaning kommer få prova på det.
Pris: 600 kronor, halva priset med NT-kort. Uppge att du har NT-kortet i din bokning och ta med kortet vid Introduktionstillfället.
Har du kort på Studio Karma?
YogaMera/YogaFri: Klassen ingår i ditt kort
Klippkort/Gravidklippkort: 2 klipp dras för denna klass (värde 300 kronor)
Dagklippkort/Ungdomsklippkort: 3 klipp dras för denna klass (värde 300 kronor)
Introkort/FAR-kort gäller ej på dessa klasser.
Villkor: Anmälan är bindande men inte personlig. Det går att byta onsdagskväll eller de två veckor du uppger här mot en administrativ kostnad om 50 kronor. Maila i så fall yoga@studiokarma.se
Lärare: Angelica Henriksson

Boka här