Möten, lokaler och event

Event och konferens

Vi på Studio Karma har stor erfarenhet av att arrangera event och möten. Hos oss kan du hyra lokal och välja till mat och aktiviteter. Vi anpassar gärna en yogaklass efter just er grupp; vi kan ha en dynamisk klass med mycket energi, eller kanske en meditativ och stillsam klass om det känns mer som ert behov. Vi kommer också gärna till er där ni är, kanske har ni hyrt en lokal för er konferens och önskar att en yogalärare kommer till er som en aktivitet under dagen.

Yogasalarna

När yogasalarna inte används till yoga kan de hyras för möten och events.

Lilla salen kan enkelt möbleras med stolar i biosittning med plats för 35 personer, eller i styrelsesittning med plats för 10 personer. Eftersom lilla salen används för yoga några gånger i veckan kan den inte alltid hyras heldagar. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till bokningar.

Stora salen kan hyras och användas för olika typer av aktiviteter, till exempel dans eller större sammankomster. Eftersom salen används för yoga flera gånger dagligen kan den inte alltid hyras heldagar. Kontakta oss gärna om du har frågor kring stora salen.  Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till bokningar.

Vi har också en större lounge som kan användas till matlagning eller andra aktiviteter.

I samarbete med lokala restauranger och leverantörer erbjuder vi möjlighet till fika och måltider.

Priser, exkl moms

Hyra stora salen dag
3500 kr

Hyra stora salen kväll
1600 kr

Hyra lilla salen dag
2000 kr

Hyra lilla salen kväll
1000 kr

Konferenspaket dag - inkl lokal, fika, lunch och fika.
500 kr per person (minst 8 deltagare)

Kontakta oss för prisförslag och offert för just din aktivitet.

Möhippa, svensexa och andra roliga tillfällen

Vi arrangerar populära klasser för möhippor och svensexor.

Klasserna arrangeras efter era önskemål men vi rekommenderar en klass på 75 min där vi sätter bruden/brudgummen i fokus. Vi gör övningar som anpassas efter dem som är med på klassen, alla kan vara med. Klassen innehåller en andningsövning, ett fysiskt flöde med stärkande och stretchande positioner och en skön djupavslappning. Vi avslutar med en meditation där vi lyckönskar bruden/brudgummen och hon/han får en liten gåva för att minnas den här klassen.

Klassen kan ske på valfri tid men alkohol och yoga hör inte ihop så planera gärna denna aktivitet innan eventuell fest kommer igång!

Kontakta oss för prisuppgift som varierar beroende på era önskemål

Behandlingsrummen

Våra båda vackra behandlingsrum är funktionellt inredda och utrustade med massagebänkar. De hyrs ut på långtidskontrakt till massageterapeuter, naprapater och andra behandlande terapeuter för en eller ett par dagar i veckan. Kontakta oss för att höra vilka veckodagar som finns lediga. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till bokningar. Priset för att hyra behandlingsrum ligger på 400-500 kronor per dag.