Möten, lokaler och event

300 kvadrat för event och konferens

Vi på Studio Karma har stor erfarenhet av att arrangera event och möten. Hos oss kan du hyra eventlokal och välja till mat och aktiviteter. Vi anpassar gärna en yogaklass efter just er grupp; vi kan ha en dynamisk klass med mycket energi, eller kanske en meditativ och stillsam klass om det känns mer som ert behov. Vi kommer också gärna till er där ni är, kanske har ni hyrt en lokal för er konferens och önskar att en yogalärare kommer till er som en aktivitet under dagen.

Yogasalarna som eventlokaler

När yogasalarna inte används till yoga kan de hyras för möten och events.

Stora salen kan hyras och användas för olika typer av aktiviteter, till exempel dans eller större sammankomster. Eftersom salen används för yoga flera gånger dagligen kan den inte alltid hyras heldagar. Kontakta oss gärna om du har frågor kring stora salen.  Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till bokningar.

Lilla salen hyrs ut på långtidskontrakt och kan just nu inte hyras för events och möten. Annars är det en bra lokal som enkelt kan möbleras med stolar i biosittning med plats för 35 personer, eller i styrelsesittning med plats för 10 personer.  Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till bokningar.

Vi har dessutom en större lounge som kan användas till matlagning eller andra aktiviteter.

Lägg till yoga eller annan aktivitet

En eventlokal kan vara hur bra som helst, men ofta vill man ha något mer, och kanske gärna något som anknyter till platsen. Vi hjälper er gärna och kan komma med förslag och idéer. Det kan vara en yogalärare som gör en kortare eller längre yogaklass med er, det kan vara en föreläsning om stress eller varför inte en intensiv dans. Vi kommer gärna med idéer!

Projektplanering, transporter och mat

Vi kan också stötta i projektplanering, deltagarhantering och liknande på uppdrag. Vi har stor dokumenterad erfarenhet av att arrangera större och mindre möten, fester och konferenser. Vi lämnar gärna en offert på projektledning eller projektstöd om ni önskar hjälp med det.

I samarbete med lokala restauranger och leverantörer erbjuder vi möjlighet till fika och måltider. All mat kan fås vegetarisk eller vegansk om ni önskar det. Vi har också samarbeten med bussbolag.

Priser, exkl moms

Hyra stora salen dag
2500 kr Hyra stora salen per timme
400 kr Hyra lilla salen dag
1500 kr Hyra lilla salen per timme
250 kr Konferenspaket dag – inkl lokal, fika, lunch och fika.
500 kr per person (minst 8 deltagare)

Kontakta oss för prisförslag och offert för just din aktivitet, och missa inte att vi förutom eventlokal även kan erbjuda stöd i projektplanering eller projektledning!

Möhippa, svensexa och andra roliga tillfällen

Vi arrangerar populära klasser för möhippor och svensexor.

Klasserna arrangeras efter era önskemål men vi rekommenderar en klass på 75 min där vi sätter bruden/brudgummen i fokus. Vi gör övningar som anpassas efter dem som är med på klassen, alla kan vara med. Klassen innehåller en andningsövning, ett fysiskt flöde med stärkande och stretchande positioner och en skön djupavslappning. Vi avslutar med en meditation där vi lyckönskar bruden/brudgummen och hon/han får en liten gåva för att minnas den här klassen.

Klassen kan ske på valfri tid men alkohol och yoga hör inte ihop så planera gärna denna aktivitet innan eventuell fest kommer igång!

Kontakta oss för prisuppgift som varierar beroende på era önskemål

Behandlingsrummen

Våra båda vackra behandlingsrum är funktionellt inredda och utrustade med massagebänkar. De hyrs ut på långtidskontrakt till massageterapeuter, naprapater och andra behandlande terapeuter. Båda rummen är idag uthyrda.

Våra salar kan hyras som eventlokaler för större och mindre arrangemang