Föda utan rädsla

Gravidyogakurs

Varmt välkommen på förlossningsförberedande gravidyoga i Föda utan rädsla-metoden i Studio Karmas lokaler i centrala Norrtälje. Metoden är Sveriges mest populära och används både av födande och inom vården. 

Våra kroppar är skapade för att vi ska föda i trygghet, men många upplever att när värkarna drar igång kan känslor som rädsla, stress och ångest uppkomma. Det kan stoppa frisläppandet av kroppens förlossningshormon, oxytocin, och rädslan kan då hindra din inneboende förmåga att föda. 

Här under kursen kommer du få lära dig teori och fyra praktiska verktyg som du kan använda under din förlossning för att ge kroppen den bästa förutsättningen att föda barn i trygghet, minska rädsla och få en stärkande och positiv förlossningsupplevelse. Du kommer känna dig stärkt och peppad inför din förlossning efter kursen.

Du kommer även få sträcka ut och stärka din gravida kropp i sköna yogapositioner och klassen avslutas med en härlig återhämtande djupavslappning.

Kursen kostar 1295 kronor och omfattar fyra tillfällen. Kursen sänds även online för dig som kanske får förhinder eller har svårt att vara med på plats.

Mikaela Baggström leder kurser och gravidyoga för Föda utan rädsla i Stockholm. Hon jobbar även som yogalärare i yin- och hathayoga och massageterapeut. Bor på landet utanför Norrtälje med sin sambo och två barn. Att vara i naturen, meditera, yoga och umgås med familj och vänner är det bästa hon vet. Efter att själv ha haft två väldigt olika, men båda stärkande, förlossningar brinner hon för att fler ska få en positiv förlossningsupplevelse. Med rätt förberedelser och stöd kan kroppen klara av mer än vad man tror!

Mikaela Baggström leder gravidyoga.