Gravidyoga 900 x 300

Gravidyoga

Yoga är ett fantastiskt redskap för att ta hand om din kropp och förbereda den inför förlossningen samt tiden som småbarnsförälder.

Varje lördag kl 9 har vi på Studio Karma särskilda gravidyogaklasser.

I yogan synkroniserar vi andningen med rörelser, lär oss avslappningsmetoder och mediterar vilket hjälper dig att fokusera på din graviditet på ett djupare plan. Dessutom ger det dig själv tid och plats för att uppleva och integrera den fantastiska process som sker i dig.

Det är aldrig för sent att gå på yoga när du är gravid. Du behöver inte ha några förkunskaper av yoga för att vara med på klasserna. Mot den senare delen av graviditeten är du såklart mindre rörlig, men yogan ger dig fortfarande en paus och andningsteknikerna tillsammans med avslappningen hjälper dig hela vägen till och genom förlossningen.

Kom och njut av gemenskapen med andra blivande mammor!  Vi delar tips, råd, och upplevelser och njuter av en stund att få bara vara i nuet med bebisen i magen.

Du är också varmt välkommen att vara med på yogaklasserna på det öppna schemat. Mjukyoga och stolsyoga kan passa extra bra för dig som är gravid, men du kan gärna prova de andra yogatyperna också för att hitta det som passar dig och din graviditet bäst. Några anpassningar kan behöver göras för just dig, prata gärna med läraren innan klassen om det är något särskilt du ska tänka på eller om det är någon av övningarna/positionerna som du ska avstå från.

Alla våra kort, som klippkort, Karmakort och terminskort, gäller på gravidyogan. Du kan boka din plats och köpa kort genom schemat här nedanför. Eller så dyker du upp en lördagsmorgon. Välkommen!

Lärare

Sofia Dejke