Jennie Wadsten

Jennie Wadsten är nyfiken och har en stor kunskapstörst, och har sedan yogan kom in i hennes liv 1999 ägnat en stor del av sin tid på eller nära en yogamatta. Hon har betat av en hel drös med utbildningar och workshops, inom tex. anusarayoga, ashtanga vinyasa, viryayoga, vinyasa flow, yinyoga, meditation, pranayama, ayurvedisk yogamassage, näringslära och anatomi. Sen 2006 bor hon under vinterhalvåret i Goa, Indien. Genom åren har hon mött många fantastiska lärare, bland annat Josephine Selander, Julie Martin, Josefin Wikström, Pattabhi och Saraswati Jois och Paul Grilley.

Jennie undervisar även på yogalärarutbildningar, både i Sverige och utomlands, och är omtyckt för sin förmåga med värme lyfta fram varje individs personlighet och potential.

Hon är E-RYT 500 (Experienced Yoga Teacher av Yoga Alliance, USA)

Jennie om yoga: “För mig handlar yoga inte bara om vad som sker på mattan. Att använda andning och awareness i sin vardag är oerhört fascinerande och utvecklande och skapar en inre styrka. Yogan har hjälpt mig att utforska mindfulness och acceptans och det har gett stabilitet; när jag möter utmaningar i vardagen så känner jag tillit. ”Problems are opportunities in work clothes.” Yoga handlar inte om prestation och jag vill att alla ska få känna den friheten; att vi alla är unika och låta yogan ge just DIG näring. Jag vill inspirera deltagarna till nyfikenhet, glädje och energi för att kunna känna balans och livskraft även en grådaskig och slaskig vardagsmorgon.”

KONTAKT:

jennie@studiokarma.se
070-649 99 92