Christel Bjerkendahl

Jag tycker att jag har hittat den perfekta balansen i mitt yrkesliv nu: trädgårdsmästare och yogalärare! Kropp och själ förenas med naturen och kulturen i en ljuvlig mix.

Efter flera års yogautövande i grupp och på egen hand var tiden mogen för mig att bli internationellt certifierad yogalärare, utbildad i Sivanandatraditionen i Rishikesh, Indien 2012.

Inom det egna företaget Cristal Clear Yoga har jag undervisat i yoga i Turkiet, hållt kurser på Väddö samt haft Trädgårdsmästaryoga vid Wij Trädgårdar i Ockelbo. Jag har också samarrangerat en workshop med hathayoga och frigörande dans i Hälsohuset på Väddö.

Yoga är en livsfilosofi som uppmuntrar till ansvarstagande, ärlighet, fred och acceptans. För mig är detta viktiga värden och hörnstenar när jag bygger mitt liv, min kropp, min hälsa.

Att delta i en yogaklass borde alltid kännas som att ge sig själv en fin present: en stunds utmaning, lek och avkoppling i sällskap med andra och med handledning av läraren.

Kontakt

christel@studiokarma.se
070-311 53 38

Utbildning

  • Yoga Teacher Training 200 RYT vid Maharishi Vihar Foundation, Indien. Internationellt certifierad enligt Yoga Alliance International India -2012.
  • Adapted Sivananda Yoga Course vid Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram,Indien-2017.
  • Restorativeyoga vid Yinyoga, Stockholm – 2017